Sinerji Guvenilir mi ?

Necip273

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar yakin zamanda bir sistem toplayacagim. Sinerji sitesi cok daha uyguna geliyor sanirim montaj da yapiyolar ama neden dolar bazli anlayamadim ordan alisveris yapan varsa yardimci olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir ve genel piyasaya göre uygun bir sitedir. Pc toplama konusunda yardım istiyorsanız yardımcı olabilirim.

Güvenilir ve genel piyasaya göre uygun bir sitedir. Pc toplama konusunda yardım istiyorsanız yardımcı olabilirim.
Gercekten iyi olur gtx 1060 mi yoksa rx 480 ozel sogutmali modellerin fiyatinin dusmesinimi beklemeliyim, i5 6500 tabanli bi sistem toplamak istiyorum monitor dahil degil butcem 3000-3500 arasi yardimci olursan sevinirim

Gercekten iyi olur gtx 1060 mi yoksa rx 480 ozel sogutmali modellerin fiyatinin dusmesinimi beklemeliyim, i5 6500 tabanli bi sistem toplamak istiyorum monitor dahil degil butcem 3000-3500 arasi yardimci olursan sevinirim

Öncelikle ekran kartı konusunda RX 480 Özel Soğutmalı modellerini beklemelinizi tavsiye ederim. Ve eğer çok fazla aceleniz yoksa toplama konusunda 2-3 ay kadar süre içerisinde 2016 sonu - 2017 başı arasında AMD iyi işlemciler üretmeyi hedefliyor. RX 480 ve o işlemcilere göz atarsınız olmadı RX 480 alıp İşlemciyi i5 alabilirsiniz. SSD yi ihmal etmeyin hatta 500 gb ssd alıp harddisk de almayabilirsiniz SSD ve HDD arasındaki farklara internetten göz atabilirsiniz. Eğer oyun için ise bilgisayarınız 16 gb ram idealdir günümüz oyunları için 16 gb den aşağısını düşünmeyin. Kasa konusunda da kaliteli PSU olan ve fazla fan takabileceğiniz kasa olması tercihimdir. Zalman bu konularda gayet başarılı. Uzun süre oyun oynayacaksanız soğutmaya çok önem verin. Anakartınızda Wifi entegre olsun ve dayanıklı olsun. Benim üzerine basmak istediğim konular bu. Yukarı piyasada 3000 tl ve üstü sistemlerde marka / model vb. karışıklıklar çok olduğundan dolayı marka model belirtmek istemiyor o zaman çok tartışma çıkıyor. Bu değindiğim konuları göz önünde bulunarak paranızın karşılığını alabileceğiniz bir bilgisayarı rahatlıkla alabilirsiniz. Sorunsuz kullanımlar ve şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…