Sinerji-H1VEZZZ-V1 vs Lunaspia-V2

hazar2134

Hectopat
Daha fazla  
Tekrardan selam arkadaşlar bugün yeni bir sistem buldum.
Ve önceden almak istediğim lunaspia-v2 (https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...m2-ssd-rx6600-oyun-bilgisayari-p-41195)kasası ile karşılaştırmak istiyorum.
Sizce hangi sistem alınmalı çoğunlukla Fortnite Valorant CS:GO oynayacağım.
(1 TB Kingston SSD kullanacağım sıvı soğutma olarak Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu bunu kullanacağım)
Şimdiden teşekkürler.

Lunaspia'nın linki bozuk, tekrar atar mısın?

Ayrıca ML240L'yi almadıysan henüz alma derim. Aynı paraya onu ikiye katlayacak modeller var.

2. link hata verdi

İzlediğim testlerde genel olarak 3060 Ti daha iyi. Ama kullanacağınız monitör 75 veya 60 Hz ise ucuz sitemi seçmek daha mantıklı gibi duruyor tabii monitör değiştirmeyecekseniz

Lunaspia'nın linki bozuk, tekrar atar mısın?

Ayrıca ML240L'yi almadıysan henüz alma derim. Aynı paraya onu ikiye katlayacak modeller var.
Sinerji Lunaspia-V2 Ryzen 5 3600 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RX6600 Oyun Bilgisayarı buyrun hocam
2. link hata verdi

İzlediğim testlerde genel olarak 3060 Ti daha iyi. Ama kullanacağınız monitör 75 veya 60 Hz ise ucuz sitemi seçmek daha mantıklı gibi duruyor tabii monitör değiştirmeyecekseniz
Sinerji Lunaspia-V2 Ryzen 5 3600 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RX6600 Oyun Bilgisayarı buyrun
2. link hata verdi.

İzlediğim testlerde genel olarak 3060 Ti daha iyi. Ama kullanacağınız monitör 75 veya 60 Hz ise ucuz sitemi seçmek daha mantıklı gibi duruyor tabii monitör değiştirmeyecekseniz.

Teşekkür ederim hocam peki darboğaz söz konusu mu? Bir de 240 Hz monitör alacağım ASUS'un.

Şimdi, Lunaspia'nın güzel bir sistem olabilmesi için:

• Anakart --> B550M S2H
  • RAM: GeIL Evo Spear 3600MHz CL18
  • SSD: KC2500 500 GB
  • PSU değişimi, dahili PSU'yu satıp yeni PSU alımı ve montajı gerek bunun için. Veya Sinerji'yi arayıp talep edebilirsin fiyat farkı karşılığında.
Özelleştirmelerini kesinlikle yapmalısın.

H1vezZz sistem için:

• SSD: KC2500 500 GB
  • Soğutucu değişimi, varsayılan seçili soğutucu ile sipariş et; geldiğinde demonte et ve sat yerine daha iyi bir soğutucu al. Konu açarsan önerebilirim bütçe doğrultusunda.
Yapman yeterli, fiyat farkı 4K'ya yakın, ama 3060 Ti RX 6600'den çok çok daha iyi bir ekran kartı.

İstersen birkaç siteden daha arama yap, özellikle GameGaraj'dan arama yapabilirsin oradan güzel sistemler çıkıyor genelde F/P kanadında. Kendi sistemimi de GameGaraj'dan almıştım.

Şimdi, Lunaspia'nın güzel bir sistem olabilmesi için:

• Anakart --> B550M S2H.
  • RAM: GeIL EVO Spear 3600MHz CL18.
  • SSD: KC2500 500 GB.
  • PSU değişimi, dahili PSU'yu satıp yeni PSU alımı ve montajı gerek bunun için. Veya Sinerji'yi arayıp talep edebilirsin fiyat farkı karşılığında.
Özelleştirmelerini kesinlikle yapmalısın.

H1vezzz sistem için:

• SSD: KC2500 500 GB.
  • soğutucu değişimi, varsayılan seçili soğutucu ile sipariş et; geldiğinde demonte et ve sat yerine daha iyi bir soğutucu al. Konu açarsan önerebilirim bütçe doğrultusunda.
Yapman yeterli, fiyat farkı 4K'ya yakın, ama 3060 Ti RX 6600'den çok çok daha iyi bir ekran kartı.

İstersen birkaç siteden daha arama yap, özellikle GameGaraj'dan arama yapabilirsin oradan güzel sistemler çıkıyor genelde F/P kanadında. Kendi sistemimi de GameGaraj'dan almıştım.

Hocam çok çok teşekkür ederim burada büyük bir emek var ama h1vezze 1 TB kiingstonun SSD'sini kullanacağım ve ayrıca bir sorum daha olacak mesela bir ekran kartının oyun içinde kaç FPS verdiğini öğrenmek için YouTube'da araştırma yapıyorum mesela RX 6600 8 GB eagle yazıyorum ama RX 6600 8 GB Pulse ekran kartının FPS değerini veriyor sizce bir FPS değeri değişimi olur mu ve ayrıca markasıda farklı oluyor.

Hocam çok çok teşekkür ederim burada büyük bir emek var ama h1vezze 1 TB Kingston'un SSD'sini kullanacağım ve ayrıca bir sorum daha olacak mesela bir ekran kartının oyun içinde kaç FPS verdiğini öğrenmek için YouTube'da araştırma yapıyorum mesela RX 6600 8 GB Eagle yazıyorum ama RX 6600 8 GB Pulse ekran kartının FPS değerini veriyor sizce bir FPS değeri değişimi olur mu ve ayrıca markası da farklı oluyor.

Markasının farklı olması sadece soğutma bloğunu ve sıcaklıkları etkiliyor genelde, bazı OC modeller de var o direkt performansı etkiliyor tabii.

Karar senindir, ben artıları eksileri yazdım. Rica ederim. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı