Her firmanın sorunları olabilir. Bende Amazon'da çok sorun yaşadım mesela, ama bu Amazon'un en iyi alışveriş sitelerinden olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Dostum şimdi şöyle bişe var normal hayatında bi markete girip alışveriş yaptıgında bile sorun yaşayabilirsin. O mevzulara girersek çıkamayız işin içinden. Ben problem yaşamadım kendi açımdan güvenilir olduğunu söyledim. Son karar tabi yine sizin. Sistem zaten kaliteli ve uygun.
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Parça kalitesi daha güzel onun yerine Corsair icue-220t kasa seçip RAM'leri 3600 MHz yapıp 1 TB SSD seçin sisteminiz daha iyi olur bir de bütçeniz varsa B550m-K seçin.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Kasaya hiç dikkat etmemişim, yaklaşık 1 hafta önce bir arkadaşım aldı ve sistem 15bin liraya NZXT H510 ile geliyordu. Söylediğiniz iyi oldu, fark etmemiştim.
Edit: 1 hafta önce alınan sistemde b450 anakart vardı, onu da a520 ile deiğiştirmişler.