Sinerji Hestia alınır mı?

Teşekkür ederim hocam ekşide vb ki yorumları okuyunca insam biraz tedirgin oluyor ister istemez

Her firmanın sorunları olabilir. Bende Amazon'da çok sorun yaşadım mesela, ama bu Amazon'un en iyi alışveriş sitelerinden olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Peki alışveriş yaptıktan sonra sorun yaşandığında tutumları ne oluyor biliyor musunuz hatalı ürün geldiğinde mesela

Hocam bilmediğim için soruyorum kasayı neden yükseltmeliyim

Bekleyip daha iyi bir sistem de alabilirsin ama sen almak istiyorsan sistem baya güzel alabilirsin.

Hocam bilmediğim için soruyorum kasayı neden yükseltmeliyim
Parça kalitesi daha güzel onun yerine Corsair icue-220t kasa seçip RAM'leri 3600 MHz yapıp 1 TB SSD seçin sisteminiz daha iyi olur bir de bütçeniz varsa B550m-K seçin.

200 TL kasadan kısılmış.
Kasaya hiç dikkat etmemişim, yaklaşık 1 hafta önce bir arkadaşım aldı ve sistem 15bin liraya NZXT H510 ile geliyordu. Söylediğiniz iyi oldu, fark etmemiştim.

Edit: 1 hafta önce alınan sistemde b450 anakart vardı, onu da a520 ile deiğiştirmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…