5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 31 Ocak 2023 #21 Mehmet sayın dedi: Hocam bilmediğim için soruyorum kasayı neden yükseltmeliyim Genişletmek için tıkla... Önceden o kasanın 15 modeli vardı hava akışi bı tık daha iyiydi olsa onu sec derdim. Ama bu kasa görüntü olarak falanda tirt pek makul durmuyor en azından benim acimdan. Sen istersen degismeyedebilirsin fark etmez ideal.
Mehmet sayın dedi: Hocam bilmediğim için soruyorum kasayı neden yükseltmeliyim Genişletmek için tıkla... Önceden o kasanın 15 modeli vardı hava akışi bı tık daha iyiydi olsa onu sec derdim. Ama bu kasa görüntü olarak falanda tirt pek makul durmuyor en azından benim acimdan. Sen istersen degismeyedebilirsin fark etmez ideal.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2023 #22 Mehmet sayın dedi: Hocam bilmediğim için soruyorum kasayı neden yükseltmeliyim Genişletmek için tıkla... Ventonda alınabilir fakat bu kadar düşük bir fiyat farkına XPG almak varken Vento düşünülmemeli.
Mehmet sayın dedi: Hocam bilmediğim için soruyorum kasayı neden yükseltmeliyim Genişletmek için tıkla... Ventonda alınabilir fakat bu kadar düşük bir fiyat farkına XPG almak varken Vento düşünülmemeli.