Sinerji iade talebine 5 gündür dönüş yapmadı

ilkay kalfa

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gskill:16 Gb (2x8) Ram
R5 5500
Msı rtx 3060
1tb m2 ssd
Sinerji bilgisayardan 7 Temmuz 2025 tarihinde Royal Kludge R65 adlı bir klavye aldım fakat Türkçe-İngilizce olarak ayrım varmış. Bendeki model İngilizce ve sürekli yazı yazdığım için Türkçe karakterler olmadan zorlanıyorum. Elime ulaştığı gün yani 8 Temmuz'da iade talebi oluşturdum. Geri dönüş olmayınca mail attım 10 Temmuz sabahı geri dönüş yapıldı iade talebi oluşturun diye zaten oluşturmuştum tekrar oluşturdum en kısa sürede size döneriz dediler fakat hala dönüş alamadım tekrar mail attım artık ona da cevap vermiyorlar. Üründe arıza veya kozmetiğinde hiçbir sorun yok zaten açılmış ürün göndermişler, ürünü kutudan çıkardım 30 dakika falan kullandım kutusuna koyup iade talebi oluşturdum. Hayatımda ilk defa Sinerji'den alışveriş yaptım ve pişman oldum. Sizce geri dönüş yaparlar mı yoksa öyle mi kullanmalıyım? Mahkemeyle falan uğraşmak istemiyorum ama bu tavırları devam ederse dava açabilirim.

Cimer'e ve THH'ye başvurduğunuzu söyleyin. Arkadan itmeden adam akıllı iş yapmıyorlar gözünü sevdiğim ülkemde.

İade talebi oluşturunca kargo kodu verilmiyor mu sistem tarafından? Eğer talep oluşturulduktan sonra kod veriliyorsa çok saçma, çoğu alışveriş sitesinde otomatik bir kod atanıyor. İade süresi geçmeden THH'ye başvurabilirsiniz ama onun da sonuçlanması biraz sürebiliyor. Başvuru yapıp Sinerji'ye bildirirseniz arkadaşın dediği gibi biraz daha hızlanabilir süreç.

Yok hocam o kadar saçma bir sistemleri var ki mail gönderir gibi başvuru yapıyorsun onlar sana Gmail üzerinden geri dönüş yapıp kod veriyorlar biraz sonra THH'ye başvuru yapacağım.

Yok hocam o kadar saçma bir sistemleri var ki mail gönderir gibi başvuru yapıyorsun onlar sana Gmail üzerinden geri dönüş yapıp kod veriyorlar biraz sonra THH'ye başvuru yapacağım.

Noldu çözebildiniz mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…