HYRAXA
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- GPU RTX 3050 6GB CPU AMD Ryzen 5 7640HS RAM : 2X8 16 GB DDR5 işletim sistemi: Windows 11 Pro Laptop: HP Victus 16-S0057NT
MLD M500 Ultra M.2 SSD alınır mı? i5 12400F ve RX 6750 XT var donanım güzel geldi, bundan önce Sinerji'nin bjarlox sistemine bakıyordum fakat kaldırıldı, anakartı biraz yetersiz geldi, tek M.2 portu var bu yüzden 1TB SSD'ye ekstradan 1-2K bayılacağıma HDD almaya karar verdim, sanırsam kasada HDD yuvası var, yavaşlığı pek umurumda değil, getir götür yapılmayacak zaten ekstradan bir de SATA SSD'im var, onu da değerlendirmeyi planlıyorum.
Anakart sizce alınır mı? Bir de Sinerji test ve montaj hizmeti sunuyor fakat BIOS Update yapıyorlar mı? Bir de Goodram PX500 sorun yaratmaz değil mi? Böyle 1-2 yıllık süreç te ona göre Windows'u HDD'ye kurarım yavaş açılsın uzun süre gitsin acelem yok zaten, bir de bir tane de ucuzundan soğutucu önerirseniz harika olur, anakart port vs. dışında yeterli olur değil mi? Ona göre değiştiririm.
Anakart sizce alınır mı? Bir de Sinerji test ve montaj hizmeti sunuyor fakat BIOS Update yapıyorlar mı? Bir de Goodram PX500 sorun yaratmaz değil mi? Böyle 1-2 yıllık süreç te ona göre Windows'u HDD'ye kurarım yavaş açılsın uzun süre gitsin acelem yok zaten, bir de bir tane de ucuzundan soğutucu önerirseniz harika olur, anakart port vs. dışında yeterli olur değil mi? Ona göre değiştiririm.
Son düzenleyen: Moderatör: