Sinerji Leviathan sistem alınır mı?

Herkese merhaba, arkadaşlar. Elimde bir RTX 3060'lı sistem var. Onu satıp üstüne para koyarak bu sistemi almayı düşünüyorum. Sistem içerisinden değiştireceğim tek parça BIOSTAR yerine MSI Pro B65M-B anakart. Toplam 48.767 TL'ye tekabül ediyor, sizce mantıklı mı?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-51603

Bir süredir sistemlere bakmıyorum ancak bu sistemin fiyatı güzel geldi. Tek sorun SSD'de gözüküyor ama sanırım Sinerji'de satılan Kingston SSD kronik sorunlu değil. İstersen değişebilirsin SSD'yi.

Hocam Cooler Master yada Thermaltake almak istesem 4k daha fazla ödemem gerekecek, o kadar bütçem çıkmaz.
Bir süredir sistemlere bakmıyorum ancak bu sistemin fiyatı güzel geldi. Tek sorun SSD'de gözüküyor ama sanırım Sinerji'de satılan Kingston SSD kronik sorunlu değil. İstersen değişebilirsin SSD'yi.
Hocam MLD SSD'yi de öneren çok kişi yokta siz hangisini öneriyorsunuz?

Hocam bu sistemi almak yerine tek tek toplamayı tercih ettim. Hem fiyatlar birbirine yakın oluyordu hem de daha iyi parçalar seçebiliyordum.
Sistemimde ki çoğu parçayı aldım. Ekran kartı, psu ve kasa hariç.
Aldıklarım;
Ryzen 5 7600
Asus B650M-R
Thermalright Phantom Sprit 120 SE
Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 7400MHz CL36
Geçici bir ssd aldım önemsiz

Ekran kartı tarafına da PNY RTX 5070, PSU tarafına ise Corsair RM750e almayı düşünüyordum. Ancak kasa konusunda çok karasızım, onun için bir öneri yapabilir misiniz? Hem ekran kartı hemde soğutma sığacak şekilde olsun. Birde ARGB, temperli cam da olursa sevinirim.

Farklı bir konu açmak yerine buradan devam ettirmek istedim bunu da söylemiş olayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı