Sinerji Lobo hazır sistem alınır mı?

25700 civarı ediyor kasalardan fazla anlamıyorum Power'da ona göre fiyatı. Bunlar ucuza alıp pahalıya satıyordur mesela 10 aldı normal fiyatı 12 adam 14e satıyor bu da olabilir ama istersen kendin topla yine de iyi sistem kaldırmayacağı oyun yok espor oyunlarında Valorant 500 FPS alır kaldırmayacağını oyun yok ama sadece kasa işte. Alınır. Ama biraz pahalı gibi istersen kendin topla Sinerji iyidir tapi iyi marka.

Sinerji'den bir şey almayın YouTuber'lara bile hatalı ürün kırık ürün gönderiyorlar Gaming Gen TR ince hesap veya İtopya'dan falan alın.

Bana pahalı geldi.Sinerji'den anakart ve ram ucuza aldım.Her firmada bazı sıkıntılar çıkabilir.Biraz şans işi.Daha f/p hazır sistem önerileri gelir bence.

Gaming Gen TR'de bu fiyata daha iyi sistemler var ve daha garanti güzel şekilde yolluyorlar.

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler toplamadan hiç anlamıyorum 35k bütçe ile nasıl toplayabilirim hangi bileşenleri almalıyım bilen anlayan yardımcı olabilirse çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…