Hocam merhabalar. Ben attığınız sistemi yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Dediğiniz tüm oyunları oynadım ve şunu söyleyebilirim. Sistem gayet iyi. Valorant ve CS:GO için bir şey söylememe bile gerek yok. R6 de aynı şekilde. Bu oyunlarda çok rahat istediğiniz FPS'i alırsınız. Fortnite için de düşük ayarlarda 240 alırsınız diye tahmin ediyorum. Kendimin maalesef monitörü 75 Hz yani daha üstünü alsam da göremiyorum. Ama V-Sync kapatınca 144 üstü görüyorum kendi ayarlarımda. Tam da aklımda değil şimdi kusura bakmayın. İsterseniz eve geçince oyunlardaki MSI Afterburner değerlerini ve ayarlarımı atabilirim.
Sistem iyi, işlemci yükseltilebilir. FPS'i ezberden söylemek mümkün değil. Bu sistemin kurulu bir deneme videosu varsa oradan izlenebilir. Benchmark listeleri üzerinden 3600 kullanılmış sistemlerin 130 FPS aldığı yazılmış. Grafik ayarları ve donanımı net değil.
İşlemci'yi bir iki model yükseltmek daha sağlıklı olur fakat yine de güzel bir sistem.
ha gerek yok hocam canınız sağolsun teşekkürler yenidenHocam merhabalar. Ben attığınız sistemi yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Dediğiniz tüm oyunları oynadım ve şunu söyleyebilirim. Sistem gayet iyi. Valorant ve CS:GO için bir şey söylememe bile gerek yok. R6 de aynı şekilde. Bu oyunlarda çok rahat istediğiniz FPS'i alırsınız. Fortnite için de düşük ayarlarda 240 alırsınız diye tahmin ediyorum. Kendimin maalesef monitörü 75 Hz yani daha üstünü alsam da göremiyorum. Ama V-Sync kapatınca 144 üstü görüyorum kendi ayarlarımda. Tam da aklımda değil şimdi kusura bakmayın. İsterseniz eve geçince oyunlardaki MSI Afterburner değerlerini ve ayarlarımı atabilirim.
SSD ve PSU'su kötü. Anakartı PCI-e 4.0 destekli olmadığı için RX 6600 gibi PCI-e 4.0 seven bir kart ile beklenenden daha düşük performans alabilirsin, kaynak:
6600 XT ile PCI-e 4.0 anakart tercih etmenin önemi
Yerli kanallar ve hazır sistem satıcıları bu durum yokmuş veya önemsizmiş gibi davransa da 6600 XT ile PCI-e 4.0 bir anakart (örneğin: B550) tercihi tahmin ettiğinizden daha büyük farklar yaratıyor. Çünkü 6600 XT PCI-e 4.0 x8 bir ekran kartı, 6700 XT veya RTX 3060/Ti gibi PCI-e 4.0 x16 değil...www.technopat.net
SSD'yi KC2500 olarak güncelle, kasayı sipariş et ama kasa gelince içindeki PSU'yu değiştir. Anakartı B550M S2H yapsan fena olmaz.
Hocam bence bütçe yoksa B450 alınıp ilerde yükseltilebilir. Dediğiniz şeyler olmadan da sıkıntı yaşamadım. SSD için de gayet hızlı yanına da 1TB WD Blue aldım sıkıntısız ilerliyorum. Tabii dedikleriniz doğru kesinlikle katılıyorum. Bütçe varsa dikkate alınmalı.SSD ve PSU'su kötü. Anakartı PCI-e 4.0 destekli olmadığı için RX 6600 gibi PCI-e 4.0 seven bir kart ile beklenenden daha düşük performans alabilirsin, kaynak:
Yerli kanallar ve hazır sistem satıcıları bu durum yokmuş veya önemsizmiş gibi davransa da 6600 XT ile PCI-e 4.0 bir anakart (örneğin: B550) tercihi tahmin ettiğinizden daha büyük farklar yaratıyor. Çünkü 6600 XT PCI-e 4.0 x8 bir ekran kartı, 6700 XT veya RTX 3060/Ti gibi PCI-e 4.0 x16 değil...www.technopat.net
SSD'yi KC2500 olarak güncelle, kasayı sipariş et ama kasa gelince içindeki PSU'yu değiştir. Anakartı B550M S2H yapsan fena olmaz.
Hocam bence bütçe yoksa B450 alınıp ilerde yükseltilebilir.
SSD için de gayet hızlı.
SSD ve PSU'su kötü. Anakartı PCI-e 4.0 destekli olmadığı için RX 6600 gibi PCI-e 4.0 seven bir kart ile beklenenden daha düşük performans alabilirsin, kaynak: