Sinerji mi Inventus mu?

wizywiz

Femtopat
Daha fazla  
Sinerji Bilgisayar'dan veya Inventus Bilgisayar'dan alanlar deneyimlerini yazarsa sevinirim. Yarın alacağım Sinerji'den fakat eğer güven vermezse U dönüşü yapıp Inventus'dan alabilirim. İki site için farklı sistem belirledim zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinerji Bilgisayar'dan veya ınventus Bilgisayar'dan alanlar deneyimlerini yazarsa sevinirim. Yarın alacağım Sinerji'den fakat eğer güven vermezse u dönüşü yapıp ınventus'dan alabilirim. İki site için farklı sistem belirledim zaten.

Gamingen neden tercih etmiyorsunuz veya İncehesap.

Sinerji Bilgisayar'dan veya Inventus Bilgisayar'dan alanlar deneyimlerini yazarsa sevinirim. Yarın alacağım Sinerji'den fakat eğer güven vermezse U dönüşü yapıp Inventus'dan alabilirim. İki site için farklı sistem belirledim zaten.

Hocam seçtiğiniz iki site en son tercih edilecek sitelerden biri İncehesap İtopya vatan vs gibi siteleri neden tercih etmiyorsunuz

Hocam seçtiğiniz iki site en son tercih edilecek sitelerden biri İncehesap İtopya vatan vs gibi siteleri neden tercih etmiyorsunuz.

Sinerji bilgisayar gayet iyi hocam çok iyi kampanyalar yapıyor. Vatan da öyle ama ince hesap çok gereksiz markalı parçaları pahalıya satıyor (hazır sistem olarak baz aldım)

Can sıkıntılarından satmıyorlar herhalde hocam daha güvenilir ve bilindik oldukları için satıyorlar😇

Sinerji bilgisayar gayet güvenilir hocam :)

Sinerji bilgisayar gayet iyi hocam çok iyi kampanyalar yapıyor. Vatan da öyle ama ince hesap çok gereksiz markalı parçaları pahalıya satıyor (hazır sistem olarak baz aldım)

Sinerji bilgisayar gayet güvenilir hocam :)

Hocam her sistemi en alt fiyattan satamazlar zaten çoğu zaman uygun kampanyalı sistemler çıkartıyorlar

1733594887125.png

Gaming.Gen.TR'den 26k ya bunu alacağıma Sinerji'den 24 k ya 8400Fli sistemi alırım daha iyi?

1733594919255.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı