Sinerji mi, Teknobiyotik mi?

Sinerji mi Teknobiyotik mi daha iyi?

• Sinerji

Oy: 32 86,5%
  • Teknobiyotik

Oy: 5 13,5%

• Oy verenlerin toplamı
    37
Teknobiyotik şu son 1 yılda Youtube kanalından saçma sapan kıyaslama videoları çekmek, eleştirilere atarlı ergen gibi cevap vermek veya doğrudan silmek gibi asla kurumsal bir firmaya yakışmayacak görüntü sergilediğinden ne kadar kredisi varsa hepsini kendi kendine tüketti. İkisi arasından Sinerji diyorum bende.

İkisinin arasında bir fark göremiyorum. Bu soru çok saçma olmuş yani. Cevabı kişiden kişiye değişir. Konunun kilitlenmesi lazım. Sorunun sorulma amacı çok saçma çünkü. Fenerbahçe mi? Galatasaray mı? Gibi bir soru olmuş. Hala bu soruyu sorma amacını çözebilmiş değilim. En iyisi benim.
Bu soru firma kalitesi açısından önemli bir konu. Saçma sapan önem göstermeden pc toplayan firma da olabilir gayet özen gösterip pc toplayan firma da olabilir. Alanlar için de bu soruyu sordum? Millet kötü firmalara yönlenmesin. Fenerbahçe, Galatasaray konusu çok farklı bir konu. Buradan oraya nasıl çektin bilmiyorum. Onlar takım bu ise şirket. Bir şirket müşteri memnuniyeti sağlamalı. Sinerji gayet iyi bir firma. Yeni pc alacaklar bu konuya bakıp seçilen firmaya yönlenebilir. :)

Kıyaslamaya gerek yok bence, nerde hangi ürün daha ucuzsa al geç. Teknobiyotik çok uzun zamandır yapıyor bu işi sorun çıkaracağını sanmam.

Kıyaslamaya gerek yok bence, nerde hangi ürün daha ucuzsa al geç. Teknobiyotik çok uzun zamandır yapıyor bu işi sorun çıkaracağını sanmam.
Önemli olan müşteri memnuniyeti. Hemen al geç değil. Bunun aldıktan sonrası da var. Bir sorun çıktı diyelim. Bir firma güzelce ilgilenir diğeri hiç takmaz. Önemli olan güzel ve ilgili firmayı seçmek. 100-200 TL fazla verip her zaman en iyisini seçmeliyiz.

Önemli olan müşteri memnuniyeti. Hemen al geç değil. Bunun aldıktan sonrası da var. Bir sorun çıktı diyelim. Bir firma güzelce ilgilenir diğeri hiç takmaz. Önemli olan güzel ve ilgili firmayı seçmek. 100-200 TL fazla verip her zaman en iyisini seçmeliyiz.

Sinerjiden kazık yiyen insanlar da var. Emin ol her firmadan mağdur olanlar vardır, teknobiyotik şımarık bi firma olabilir fakat kime sorsan en güvenilir firmalar arasında gösterilir. Sinerjiden daha ön planda kalıyor diyebilirim genelde insanların tercihine göre.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı