Hocam 32k gibi bir fiyat çıkıyor ne gibi bir monitör önerirsin ben bunların cahiliyim biraz.Sistem toplam kaç tl yapıyor ? Bütçeniz nedir ? monitör berbat.
Yani dediğim gibi bunların cahiliyim hazır sistem di bu almak istedim öneriniz varsa dinlemek isterimTek tek toplayınca 32 bin lira çıkıyor ortaya. Biraz çok değil mi?
- Sinerji sitesinde böyle bir sistem var, almak istiyorum. Sizce iş görür mü?
- ASRock A520M-HVS 4600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
- AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci (MPK)
- Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000MB-Yazma 4000MB M.2 SSD
- TwinMOS 32GB(2x16) ThunderGX 3200mhz CL16 DDR4 Ram (TMD416GB3200D16BKGX-X2)
- Frisby FC-9440G 650W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
- Royal Kludge R65 Beyaz/Yeşil 65% Kablolu Gaming Klavye (RKR65-GS-XH)
- Palit GeForce RTX 4060 Infinity 2 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
- GameBooster 23.8" GB-2420FF PLUS 1ms 180hz HDMI,DisplayPort FreeSync G-Sync Gaming Monitör
- AMD Wraith Stealth AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Ben de sıfır işlerden pek anlamıyorum ama hazır sistem olmuyor bu sanki? Tek tek toplamak olmuyor mu bu? Önerim maalesef yok, sistemler son iki haftada çok artmış. Normalde 21bine falan böyle bir kasa bulunabiliyordu.Hocam 32k gibi bir fiyat çıkıyor ne gibi bir monitör önerirsin ben bunların cahiliyim biraz.
Yani dediğim gibi bunların cahiliyim hazır sistem di bu almak istedim öneriniz varsa dinlemek isterim
Frisby iyidir ya. Öyle çok mükemmel değil ama adı var yine de. Palit için haklısınız. SSD hakkında bir bilgim yok.Bütçeniz tam olarak nedir?
Başlıca gördüğüm şeyler;
Twinmoss donanım: Sebebi garantisi biter bitmez 3 adet M.2 SSD'si öldü RAM'lerdede aynı durum olur mu bilmiyorum ama önermiyorum şahsen.
Frisby kasa PSU. Ne kadar güvenilirdir? Tartışılır.
NV3 SSD kullanılmaz değil ama Kioxia Exceria G2 veya WD blue SN580 daha iyi olabilir.
Palit yerine Galax önerebilirim https://www.akakce.com/ekran-karti/...9nxv-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,548886330.html
Hocam 32bin gibi bir bütçem var güzel bir sistem önerirseniz almak istiyorum.Bütçeniz tam olarak nedir?
Başlıca gördüğüm şeyler;
Twinmoss donanım: Sebebi garantisi biter bitmez 3 adet M.2 SSD'si öldü RAM'lerdede aynı durum olur mu bilmiyorum ama önermiyorum şahsen.
Frisby kasa PSU. Ne kadar güvenilirdir? Tartışılır.
NV3 SSD kullanılmaz değil ama Kioxia Exceria G2 veya WD blue SN580 daha iyi olabilir.
Palit yerine Galax önerebilirim https://www.akakce.com/ekran-karti/...9nxv-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,548886330.html
Evt ya çok artmış video izliyorum genellikle 1 ay önce olan sisteme 3k gibi bir artış gelmiş inanilir gibi değil.Ben de sıfır işlerden pek anlamıyorum ama hazır sistem olmuyor bu sanki? Tek tek toplamak olmuyor mu bu? Önerim maalesef yok, sistemler son iki haftada çok artmış. Normalde 21bine falan böyle bir kasa bulunabiliyordu.
Frisby iyidir ya. Öyle çok mükemmel değil ama adı var yine de. Palit için haklısınız. SSD hakkında bir bilgim yok.
Seneye kadar daha fazla artmaz umarım. Eli yüzü düzgün bir sistem almayı planlıyorum seneye, böyle giderse 3050 bile zor gibi yaHocam 32bin gibi bir bütçem var güzel bir sistem önerirseniz almak istiyorum.
Evt ya çok artmış video izliyorum genellikle 1 ay önce olan sisteme 3k gibi bir artış gelmiş inanilir gibi değil.
Bende almak istiyorum dedigim gibi cok bilgim olmadığı için hazır sistem almak istiyorum yinede saolun.Seneye kadar daha fazla artmaz umarım. Eli yüzü düzgün bir sistem almayı planlıyorum seneye, böyle giderse 3050 bile zor gibi ya
Frisby iyidir ya. Öyle çok mükemmel değil ama adı var yine de. Palit için haklısınız. SSD hakkında bir bilgim yok.
Evet ya çok artmış video izliyorum genellikle 1 ay önce olan sisteme 3K gibi bir artış gelmiş inanilir gibi değil.