Sinerji R5-5600 RTX 4060 alınır mı?

Tek tek toplayınca 32 bin lira çıkıyor ortaya. Biraz çok değil mi?

Sistem toplam kaç tl yapıyor ? Bütçeniz nedir ? monitör berbat.
Hocam 32k gibi bir fiyat çıkıyor ne gibi bir monitör önerirsin ben bunların cahiliyim biraz.

Tek tek toplayınca 32 bin lira çıkıyor ortaya. Biraz çok değil mi?
Yani dediğim gibi bunların cahiliyim hazır sistem di bu almak istedim öneriniz varsa dinlemek isterim

Hocam 32k gibi bir fiyat çıkıyor ne gibi bir monitör önerirsin ben bunların cahiliyim biraz.

Yani dediğim gibi bunların cahiliyim hazır sistem di bu almak istedim öneriniz varsa dinlemek isterim
Ben de sıfır işlerden pek anlamıyorum ama hazır sistem olmuyor bu sanki? Tek tek toplamak olmuyor mu bu? Önerim maalesef yok, sistemler son iki haftada çok artmış. Normalde 21bine falan böyle bir kasa bulunabiliyordu.

Frisby iyidir ya. Öyle çok mükemmel değil ama adı var yine de. Palit için haklısınız. SSD hakkında bir bilgim yok.

Hocam 32bin gibi bir bütçem var güzel bir sistem önerirseniz almak istiyorum.

Evt ya çok artmış video izliyorum genellikle 1 ay önce olan sisteme 3k gibi bir artış gelmiş inanilir gibi değil.

Hocam 32bin gibi bir bütçem var güzel bir sistem önerirseniz almak istiyorum.

Evt ya çok artmış video izliyorum genellikle 1 ay önce olan sisteme 3k gibi bir artış gelmiş inanilir gibi değil.
Seneye kadar daha fazla artmaz umarım. Eli yüzü düzgün bir sistem almayı planlıyorum seneye, böyle giderse 3050 bile zor gibi ya

Seneye kadar daha fazla artmaz umarım. Eli yüzü düzgün bir sistem almayı planlıyorum seneye, böyle giderse 3050 bile zor gibi ya
Bende almak istiyorum dedigim gibi cok bilgim olmadığı için hazır sistem almak istiyorum yinede saolun.

Frisby iyidir ya. Öyle çok mükemmel değil ama adı var yine de. Palit için haklısınız. SSD hakkında bir bilgim yok.

Ben ramğage türevi olarak bakıyorum kendisine. Direk PSU'lu kasa alınacaksa Vento'nun 650W'lık kasalarını önerebilirim içinde FSP Hyper Pro H3-650W var bildiğim kadarıyla 32K bütçenin hakkı değil desek yeridir galiba.

Evet ya çok artmış video izliyorum genellikle 1 ay önce olan sisteme 3K gibi bir artış gelmiş inanilir gibi değil.

Dolar artıyor gelen ürünün fiyatı artıyor. Tedarikçi arttırıyor. Satıcı firma arttırıyor normal yani ülkemizde bir yatırım olsa böyle fiyatlar görmezdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…