Ya şey soracaktım PC dizme konusunda pek bilgim yokta hani ekran kartı falan beni 4 5 yıl götürür mü hani öyle bir PC olsun istiyorum yardım edersen sevinirim 50 k ya göre kötü mü hani kafamda deli sorular. D
Ya şey soracaktım PC dizme konusunda pek bilgim yokta hani ekran kartı falan beni 4 5 yıl götürür mü hani öyle bir PC olsun istiyorum yardım edersen sevinirim 50 k ya göre kötü mü hani kafamda deli sorular. D
Çoğu güncel ve orta'nın üzeri parçalar. Günümüzde her oyunu 2K da akıcı oynatacaktır. 4-5 yıl sonra bile 2K belki kurtarmaz ise 1080p'de yeni ve güncel oyunları kaldırır diye tahmin ediyorum. Bence en çok odaklanacağınız oyun GTA 6 olsun
Ben kendi elimle topladım. 4070 Süper ve 7800X3D var. Anakartım : X670 Gaming X AX V2 Ram : 16x2 6000 mhz 30 CL var. Kaldıramayacağı ve AAA oyunlarda ultra açamadığı oyun yok. Aynı pc sayılır,paylaştığın ile. Akaar
Ben kendi elimle topladım. 4070 Super ve 7800x3D var. Anakartım: X670 Gaming X AX V2 RAM: 16x2 6000 MHz 30 CL var. Kaldıramayacağı ve AAA oyunlarda Ultra açamadığı oyun yok. Aynı PC sayılır, paylaştığın ile. Akaar