S Says Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Parasına değer mi? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...t-12gb-rtx4070-super-oyun-bilgisayari-p-51396
Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Parasına değer mi? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...t-12gb-rtx4070-super-oyun-bilgisayari-p-51396
Sorenna Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #2 İşini fazlasıyla görür gayet iyi gibi geldi bana.
Luron Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 637 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #3 Güzel sistem işini rahat görür.
S Says Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #4 Sorenna dedi: İşini fazlasıyla görür gayet iyi gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... ısınma sorunu olurmu Luron dedi: Güzel sistem işini rahat görür. Genişletmek için tıkla... ısınma sorunu olurmu
Sorenna dedi: İşini fazlasıyla görür gayet iyi gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... ısınma sorunu olurmu Luron dedi: Güzel sistem işini rahat görür. Genişletmek için tıkla... ısınma sorunu olurmu
Luron Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 637 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #5 Says dedi: Isınma sorunu olur mu? Isınma sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Yanına bir tane kule tipli almanız yeterli. ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.117,20 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Says dedi: Isınma sorunu olur mu? Isınma sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Yanına bir tane kule tipli almanız yeterli. ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.117,20 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
S Says Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #6 Luron dedi: Yanına bir tane kule tipli almanız yeterli. ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.117,20 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... bilgisayar bu kule tipiyle yüksek işlemlere dayanırmı
Luron dedi: Yanına bir tane kule tipli almanız yeterli. ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.117,20 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... bilgisayar bu kule tipiyle yüksek işlemlere dayanırmı
Luron Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 637 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #7 Says dedi: Bilgisayar bu kule tipiyle yüksek işlemlere dayanırmı. Genişletmek için tıkla... Dayanır.
Sorenna Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #8 Says dedi: Bilgisayar bu kule tipiyle yüksek işlemlere dayanırmı. Genişletmek için tıkla... Alacaksan bile bence kaliteli bir şey al Cooler Master veya Deep cool gibi (şu an Deep cool AK400 kullanıyorum gayet iyi ama zam gelmiş maalesef)
Says dedi: Bilgisayar bu kule tipiyle yüksek işlemlere dayanırmı. Genişletmek için tıkla... Alacaksan bile bence kaliteli bir şey al Cooler Master veya Deep cool gibi (şu an Deep cool AK400 kullanıyorum gayet iyi ama zam gelmiş maalesef)