Sinerji SCA1060 vs MSI Nightblade

gokhantemur

Hectopat
Daha fazla  
Bütçe nedir? Ve farklı sitelerden almanız mümkün mü? Ya da Teknobiyotik, Sinerji, İnventus gibi toplayıp kargolayabilecek bir siteden mi almak istersiniz? Ona göre size uygun bir sistem toplayabiliriz.
Bütçe 3000 - 3600 TL 2. bilgisayar indirimdeydi bir süredir. internet siteleri hariç her türlü yerden alabilirim. İnternet sitelerinden kastım gerçekte satış noktası olmayan sanal alanlar.
Toplama yapmak için de bir konu açmıştım. Cevap gelmemişti maalesef.

Sinerji DCA1060 (MSI) Ryzen 1400 8GB 1TB GTX1060

Fiyat olarak daha ucuz ve daha iyi performans vereceğini düşünüyorum. Senin yerinde olsam bu bilgisayarı alırdım.
Pekala. Peki sizin tavsiye edebileceğiniz bu fiyatlarda bir bilgisayar var mı ?

DCA1060 alınabilir. DCA1060 içindeki bileşenlere göre gayet iyi bir fiyata sahipmiş. RX 480/580 ile daha iyi sistem toplanır aynı fiyata demiştim ama piyasada bu ekran kartları yok, hiçbir yerde bulamadım. Olanlarda mantıksız fiyatlara sahip. DCA1060'ı alacaksanız Sinerji ile görüşün kabul ederlerse bilgisayarı ram olmadan alıp alttaki RAM'i takın. Anakart ile uyumlu, 3200 MHz'de çalışabiliyor MSI'ın sitesindeki bellek desteği listesine göre.
Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2B3200C16R 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 Kırmızı Bellek - incehesap.com

DCA1060 alınabilir. DCA1060 içindeki bileşenlere göre gayet iyi bir fiyata sahipmiş. RX 480/580 ile daha iyi sistem toplanır aynı fiyata demiştim ama piyasada bu ekran kartları yok, hiçbir yerde bulamadım. Olanlarda mantıksız fiyatlara sahip. DCA1060'ı alacaksanız Sinerji ile görüşün kabul ederlerse bilgisayarı ram olmadan alıp alttaki RAM'i takın. Anakart ile uyumlu, 3200 MHz'de çalışabiliyor MSI'ın sitesindeki bellek desteği listesine göre.
Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2B3200C16R 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 Kırmızı Bellek - incehesap.com
Eyvallah hocam. Ama sinerji'nin böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Yalan olmasın. Ama evet uyumlu. Hoşuma gitti. Ben bunu alırım olmadı yapmazsa çıkarttırır bunu ekletirim o da yanında kalır. ( Başka bir elektronikçiden ) Ama fiyatı pahalı biraz sanki.

Fiyatı 2400 MHz RAM'lere kıyasla biraz pahalı, 3200 MHz RAM'lere kıyasla uygun. 16 GB 2400 MHz RAM'i 500 liraya bulursunuz yaklaşık ama ben 3200 MHz öneririm bütçeyi sarsmayacaksa. Ryzen işlemci ile beraber yüksek frekanslı RAM kullanıldığında performansta kayda değer bir artış oluyor.

Söylediğiniz ram alınmayacak bir ram değil ama çok gerekli olduğunu sanmıyorum. Ama alacağım. Önerebileceğiniz başka bir şey var mı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı