Sinerji Supreme alınır mı?

Çok daha mantıklı gözüküyor hocam bunları alıp beklemek, öyle yapacağım. Teşekkür ederim uğraşınız için.
Dostum bütçen eğer 1k daha artarsa SSD'yi kingston kc3000 1tb seçmen daha iyi olur.

Zaten ekran kartını bekleyeceğim için o miktar sorun değil düzenleyip öyle veririm siparişi.
Şuan bu hali iyi aslında. Çok daha harcama yapmazsan eğer belki gelecek aya 4070 ti super alabilirsin 30 33k civarına çıkar.

Ç

Şu an bu hali iyi aslında. Çok daha harcama yapmazsan eğer belki gelecek aya 4070 Ti super alabilirsin 30 33K civarına çıkar.

En azından iskeleti oluşturduk. PSU anakart ve soğutucu konularından çok anlamıyordum. İşimin sadece ekran kartına kalması beni rahatlattı.

Ç

En azından iskeleti oluşturduk. PSU anakart ve soğutucu konularından çok anlamıyordum. İşimin sadece ekran kartına kalması beni rahatlattı.
Bence bir miktar daha biriktirip tepe olmayan modellerden 4070 Ti super alabilirisin. Örnek: Palit, Galax, Pny, Gainward, Inno 3d...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…