Sinerji Trinity RX 9060 XT sistem alınır mı?

Alınabilir ancak 8400F yerine 7500F almak daha mantıklı olur L3 önbelleği daha yüksek olduğu için işlemci yükü isteyen uygulamalarda daha akıcı olur ve daha fazla FPS değeri alırsın.

Aynı zamanda bu kasa akvaryum kasa olabilir ama büyük ihtimalle normal akvaryum kasalar gibi değil küçük akvaryum kadardır kasa modeli belirtilmemiş ama.

Bir de anakart olarak B650 alman daha iyi olacaktır her zaman daha güncel modeli almak daha mantıklıdır zaten çok bir fiyat farkı yoktur aralarında.

Dediğin gibi yaparsam fiyat 38 bin lira gibi bir fiyata çıkıyor elimden o çıkar ama benim amacım 34bin 35 bin liraya en uygun mantıklı olanı bulmak geri kalan parayla da monitör almak kasanın boyutuda mid kasaymış bilmiyorum küçük mu kalıyor.

Yani 35 bin TL sınırda şu an alabileceğin en iyisi olabilir eğer biraz zamanın varsa bekleyebilirisin fiyatların düşmesi ya da ince hesap ta efsane cuma etkinliğini kovalayabilirisin ama bu sistemde iyi kötü değil yani aklinda soru kalmasın.

Birazcık dolaştım ve bunu buldum Rehber: Her bütçede sistem toplama önerisi burada ekran kartının 16 GB olanından alacağım fiyatı da tam 35 bin oluyor senin dediğin gibi 7500F ve B650 var cok uğraştırır mı dizmek yoksa 300 liraya falan bilgisayarcı inşa eder mi? PC'yi bakıldığında sadece 400 lira fazla vereceğim ve hem anakart hem de işlemcim daha iyi olacak.

Sen şey mi demek istiyorsun ben kendim toplayacağım ama dizmesi uğraştırır mi?

Bence kendin yapabilirsin ama hiç bilgin yoksa bir bilgisayarcı ya ver ama o yaparken sende izle adam şimdi herhangi bir şekilde yanlış bir şey yapmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…