mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 8 Ocak 2021 #31 kirknewsted dedi: Ancak neden? Ne artısı var? RAM daha kötü, SSD ile sorun yaşayanlar var, B550 TOMAHAWK AORUS'u tokatlıyor. Sırf kasa için bunu mu alalım? Genişletmek için tıkla... Ram kötü değil. SSD hakkında şikayet ile karşılaşmadım. 1 sene kadar da kullandım o Ssd'yi. Tomhawk da seçebilir arkadaş.
kirknewsted dedi: Ancak neden? Ne artısı var? RAM daha kötü, SSD ile sorun yaşayanlar var, B550 TOMAHAWK AORUS'u tokatlıyor. Sırf kasa için bunu mu alalım? Genişletmek için tıkla... Ram kötü değil. SSD hakkında şikayet ile karşılaşmadım. 1 sene kadar da kullandım o Ssd'yi. Tomhawk da seçebilir arkadaş.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 8 Ocak 2021 #32 Arkadaşlarım, bana attığınız sistemlerin @RPM hocamın attığından ne artısı olduğunu söyleyebilir misiniz?
Arkadaşlarım, bana attığınız sistemlerin @RPM hocamın attığından ne artısı olduğunu söyleyebilir misiniz?
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.553 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 8 Ocak 2021 #33 Socxre dedi: PSU kötü mü? Genişletmek için tıkla... Üst seviye sistemlerde tavsiye etmiyoruz genelde, korumaları da eksik. rohatbaba123 dedi: Arkadaşlarım, bana attığınız sistemlerin @RPM hocamın attığından ne artısı olduğunu söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kasası.
Socxre dedi: PSU kötü mü? Genişletmek için tıkla... Üst seviye sistemlerde tavsiye etmiyoruz genelde, korumaları da eksik. rohatbaba123 dedi: Arkadaşlarım, bana attığınız sistemlerin @RPM hocamın attığından ne artısı olduğunu söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kasası.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #34 RPM dedi: Ben render amacı varsa diye 1TB M.2 SSD koydum zaten . Genişletmek için tıkla... Hocam ben hız bakımından dedim. Hızlı SSD önerdiğimiz için render yapanlara. Gerçi render fazla yer kapladığı için SSD boyutu fazla olması lazım. Bence bu hazır sistemi değiştirmeyip sıvı soğutucu alsın.
RPM dedi: Ben render amacı varsa diye 1TB M.2 SSD koydum zaten . Genişletmek için tıkla... Hocam ben hız bakımından dedim. Hızlı SSD önerdiğimiz için render yapanlara. Gerçi render fazla yer kapladığı için SSD boyutu fazla olması lazım. Bence bu hazır sistemi değiştirmeyip sıvı soğutucu alsın.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 8 Ocak 2021 #35
Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 574 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #36 RPM dedi: Üst seviye sistemlerde tavsiye etmiyoruz genelde, korumaları da eksik. Kasası. Genişletmek için tıkla... Ben aynısını kullanıyorum sıkıntı olur mu ?
RPM dedi: Üst seviye sistemlerde tavsiye etmiyoruz genelde, korumaları da eksik. Kasası. Genişletmek için tıkla... Ben aynısını kullanıyorum sıkıntı olur mu ?
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 8 Ocak 2021 #37 Socxre dedi: PSU kötü mü? Genişletmek için tıkla... 3 koruma ve Tier C. Evet çok kötü.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.553 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 8 Ocak 2021 #38 Socxre dedi: Ben aynısını kullanıyorum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Öyle patlar, yanar PSU'lardan değil, kötü sayılmaz yani, sıkıntı olmaz. mirsady dedi: Eki Görüntüle 823549 Genişletmek için tıkla... İnatla bütçeyi 400 TL aşıyorsunuz.
Socxre dedi: Ben aynısını kullanıyorum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Öyle patlar, yanar PSU'lardan değil, kötü sayılmaz yani, sıkıntı olmaz. mirsady dedi: Eki Görüntüle 823549 Genişletmek için tıkla... İnatla bütçeyi 400 TL aşıyorsunuz.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 8 Ocak 2021 #39 Socxre dedi: Ben aynısını kullanıyorum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... İmzadaki sistemse sorun olmaz. Ama bu sistem için çok kötü.
Socxre dedi: Ben aynısını kullanıyorum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... İmzadaki sistemse sorun olmaz. Ama bu sistem için çok kötü.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 8 Ocak 2021 #40 RPM dedi: Öyle patlar, yanar PSU'lardan değil, kötü sayılmaz yani, sıkıntı olmaz. İnatla bütçeyi 400 TL aşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bence hazır olması ve daha iyi bir SSD ve kasa 400 TL değer.
RPM dedi: Öyle patlar, yanar PSU'lardan değil, kötü sayılmaz yani, sıkıntı olmaz. İnatla bütçeyi 400 TL aşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bence hazır olması ve daha iyi bir SSD ve kasa 400 TL değer.