Toplam monitör kulaklık fare vs. hersey için 20k civari yani kasa olarak 14k civari falan denk geliyor.Tam olarak bütçeniz nedir?
Bunlara ne dersin?Toplam monitör kulaklık fare vs. hersey için 20k civari yani kasa olarak 14k civari falan denk geliyor.
Hocam tek tek cevap vereyim amd ekran karti alacaktim fakat watman hatasi driver vs yuzunden rtx3060a yöneldim üstelik ray tracing özelliğide fsr'den daha iyi.Bunlara ne dersin?
MANTIS-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.www.gaming.gen.tr
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Böylede mantıklı olabilir. Sizin seçtiğiniz ekipmanlar nedir? @584297 görürse belki müdahale eder.GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB857L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.052,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3060 içinde gamegarajdaki iyi sistem. Listeyi atarsan bakmak isterim.Hocam tek tek cevap vereyim amd ekran karti alacaktim fakat watman hatasi driver vs yuzunden rtx3060a yöneldim üstelik ray tracing özelliğide fsr'den daha iyi.
Diğer parçalara gelirsek hepsi için n11den bir liste yaptım iyi bir liste olduğunu düşünüyorum kafam pc'de karisti sadece.
Monitör Klavye+mause Kulaklık3060 içinde gamegarajdaki iyi sistem. Listeyi atarsan bakmak isterim.
Klavye ve mouse da rampage kulaklıkta gamepower tercih etmenizi tavsiye etmiyorum.Monitör Klavye+mause Kulaklık
Daha masa falanda var yani birde taksit ile alınca fazladan fiyat oluyor.
Monitör seçimi iyi diğerlerinden emin değilim. Kasa olarak dediğim gibi gamegarajdaki iyi olur.Monitör Klavye+mause Kulaklık
Daha masa falanda var yani birde taksit ile alınca fazladan fiyat oluyor.
Öneriniz var mıdır hocam?Klavye ve mouse da rampage kulaklıkta gamepower tercih etmenizi tavsiye etmiyorum.
İçindeki anakart kaliteli mi sizce?Monitör seçimi iyi diğerlerinden emin değilim. Kasa olarak dediğim gibi gamegarajdaki iyi olur.
B550 veya 450 yaparsanız sinerjiyle aynı miktarda oluyor, yine kasası bir tık daha iyi.Öneriniz var mıdır hocam?
İçindeki anakart kaliteli mi sizce?
Öneriniz var mıdır hocam?
İçindeki anakart kaliteli mi sizce?