Sinerji Virtuoz R5 5500 - RX 6600 sistem için monitör önerisi

• Konuyu başlatan xohr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 444

xohr

Yoctopat
Daha fazla  

Elimde böyle bir link var. Hoşuma gitmedi değil, fiyatına göre nasıl? Nasıl bir monitor olur? Uyumsuzluk yoktur diye düşünüyorum. Valorant, LoL, Rocket League gibi oyunalrda yaklaşık kaç FPS verir?

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...y-garantili-oyun-bilgisayari-1037239130/detay birde şöyle bir link var dolandırıcılar veya değiller bu fiyata bu sistem biraz ucuz değilmi herşeyi oynatıyor deniyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elimde böyle bir link var. Hoşuma gitmedi değil, fiyatına göre nasıl? Nasıl bir monitor olur? Uyumsuzluk yoktur diye düşünüyorum. Valorant, LoL, Rocket League gibi oyunalrda yaklaşık kaç FPS verir?

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...y-garantili-oyun-bilgisayari-1037239130/detay bir de şöyle bir link var dolandırıcılar veya değiller bu fiyata bu sistem biraz ucuz değil mi her şeyi oynatıyor deniyor.

Alttaki sistem bağırttı.

İşinizi görecektir. AMD FreeSync ve AMD FreeSync Premium mevcut ekranda yırtılma olmuyor bu teknoloji sayesinde. HDR özelliğide var. Bunu öneririm.

İşinizi görecektir. AMD FreeSync ve AMD FreeSync Premium mevcut ekranda yırtılma olmuyor bu teknoloji sayesinde. HDR özelliğide var. Bunu öneririm.

Çok güzel bir monitör para biriktiriyorum almak için.

teşekkür ederim

bu kadar bütçem bulunmuyor bir tık daha hafif birşeyler olursa süper olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı