I iburak23 Zeptopat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #11 GkhanKlc dedi: Bence daha bu şekilde sistemler gelmeye devam edicek bir şey kaçırıldığı yok Genişletmek için tıkla... Karne indirimleri falan olabilir.Takip etmek lazım
GkhanKlc dedi: Bence daha bu şekilde sistemler gelmeye devam edicek bir şey kaçırıldığı yok Genişletmek için tıkla... Karne indirimleri falan olabilir.Takip etmek lazım
GkhanKlc Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 264 3 Haziran 2024 #12 iburak23 dedi: Karne indirimleri falan olabilir.Takip etmek lazım Genişletmek için tıkla... 1 aydır takip ediyorum aktif olarak her hafta bir öncenkinden daha iyi ya da aynı tip sistem geliyor karne yaz tatili dolayısıyla daha iyiside gelebilir. Vatandan bekliyorum yine bir şeyler bakalım
iburak23 dedi: Karne indirimleri falan olabilir.Takip etmek lazım Genişletmek için tıkla... 1 aydır takip ediyorum aktif olarak her hafta bir öncenkinden daha iyi ya da aynı tip sistem geliyor karne yaz tatili dolayısıyla daha iyiside gelebilir. Vatandan bekliyorum yine bir şeyler bakalım