I iburak23 Zeptopat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Sistemi aldım sizce nasıl? İşlemci için soğutma almam gerekir mi? Dosya Ekleri IMG_3258.jpeg 124 KB · Görüntüleme: 68 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2024
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 2 Haziran 2024 #2 iburak23 dedi: Arkadaşlar merhaba. Sistemi aldım sizce nasıl? İşlemci için soğutma almam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... RAM'den önce anakart yükseltilmeliydi. Çok saçma bir özelleştirme olmuş bana sorarsanız.
iburak23 dedi: Arkadaşlar merhaba. Sistemi aldım sizce nasıl? İşlemci için soğutma almam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... RAM'den önce anakart yükseltilmeliydi. Çok saçma bir özelleştirme olmuş bana sorarsanız.
I iburak23 Zeptopat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #3 pawEn dedi: RAM'den önce anakart yükseltilmeliydi. Çok saçma bir özelleştirme olmuş bana sorarsanız. Genişletmek için tıkla... Hocam render için kullanacağım ondan rami yükselttim
pawEn dedi: RAM'den önce anakart yükseltilmeliydi. Çok saçma bir özelleştirme olmuş bana sorarsanız. Genişletmek için tıkla... Hocam render için kullanacağım ondan rami yükselttim