Sistemin fiyatı hakkında fikriniz nedir uygun mu ?4060 olani alabilirsiniz.
MANTIS-6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar şu 2 sistem arasında kaldım. Genellikle işlemciyi upgrade etmemi söylüyorlar ama 5600'lere çıktığımda ücret artıyor. Bütçem bu aralıkta. Artısıyla eksisiyle hangi sistemi almalıyım?
MANTIS-6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar şu 2 sistem arasında kaldım. Genellikle işlemciyi upgrade etmemi söylüyorlar ama 5600'lere çıktığımda ücret artıyor. Bütçem bu aralıkta. Artısıyla eksisiyle hangi sistemi almalıyım?
Rtx 4060 mı amd 6700 xtli sistem mi peki ?Dediğiniz gibi işlemci yetersiz kalabilir şu anlık yeterli ama ileride yükseltmeniz sizin için daha iyi olur.
RTX 4060 mı AMD 6700 xtli sistem mi peki?
Sistemin fiyatı hakkında fikriniz nedir uygun mu?
Hocam ben de bu sistemi atacaktım tam fakat bu sitede ödemede bir problem yaşıyorum kartıma taksit vermiyorlar.Bu sistem gamegarajın muadili sanırım burdan daha kolay ödeme yapabiliyorum.Hayir.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
1TB en ucuz, BIOSTAR B650, 12400F.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com