Arkadaşıma sistem alacağız, kesinlikle hazır masaüstü sistem olması gerekiyor, 1 kuruş üstüne çıkmayacak şekilde 22.000TL'ye kadar bütçesi var, aşağıdaki sistem alınır mı?
B serisi bir anakart olsaymış daha iyi olurmuş ayrıca 512 GB SSD'nin günümüzde yeterli olacağını düşünmüyorum. 16 GB RAM de artık pek yetmemeye başladı ileride yükseltmesi gerekecek bir sistem bu atmış olduğunuz.
B serisi bir anakart olsaymış daha iyi olurmuş ayrıca 512 GB SSD'nin günümüzde yeterli olacağını düşünmüyorum. 16 GB RAM de artık pek yetmemeye başladı ileride yükseltmesi gerekecek bir sistem bu atmış olduğunuz.
Arkadaşımın hayatındaki ilk masaüstü bilgisayarı olacak, RDR2, GTA V / VI, RE 2 / RE Village ayarında oyunları yüksek ayarlarda sıkıntısız, Valorant, CS:GO gibi oyunlarıda rekabetçi bir şekilde oynamak istiyor. Beklentilerini karşılayacağını düşünüyorum.
Beklentilerini rahatlıkla karşılar. Tek sıkıntısı sistemin anakart ve SSD yetersizliği. 5600 için A serisi yeterli olacaktır ama almışken B serisi alınsa daha iyi olabilirdi ama araya 2000 TL lik bir fiyat farkı giriyor.