Hayır alamazsın.
Ocak ayında Gaming X Trio 3060 Ti 5600XLI bir sistem topladım 13300 TL'ye. İçindeki Ekran kartı 5800 TL olarak gelmişti, sorun şu ki hem dünya şartlarında hem Türkiye şartlarında bu yıl içerisinde bu kartı 10000 TL'den aşağıya bulamazsın.
Şu an PNY tek fanlı 3060 modeli bile 13000 TL'den düşük parçalarla sistemi vardı, o da indirimli fiyatı, İncehesap'ta vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Sinerji'den aldığım hizmet kalitesinden memnun kaldım, İtopya üzerinden de klavye ve monitör almıştım gayet iyi şekilde sorunsuz geldiler. Bir sıkıntı yaşamadığım için iade/değişim konusunda nasıl oldukları hakkında bilgim yok.
Naçizane tavsiyem, 3060 en çok stoğa giren ekran kartı olduğu için sistem stokları yenilendikçe bütçenize uygun 3060 ve 3600XLI sistem kovalamanız. Anakart, işlemci, RAM, SSD için mantıklı opsiyonlar varsa onları seçebilirsiniz. Diğer şekilde stok olarak ucuzdan aldıkları donanımları sistemlerde itelemeye çalışıyorlar. PSU opsiyonlarda iyi bulamayabilirsiniz yine demin +80 bronz sertifikalı güvenilir markaları tercih edin. 13-14'e dediğim gibi bir sistem bulabilirsiniz.
Dolar kuru yukarı yönde hareketini sürdürecektir, ona göre davranmanızı tavsiye ederim.