Sinerji Worm Ryzen 7 7700X sistem alınır mı?

Bence alınır. Tabii diğer arkadaşların ne diyeceğine de bakmak lazım.

Valla hocam parça parça topladığımda 90k buluyordu nerdeyse 60K ya 4080 garip geldi biraz.

1 aylık bir süreçte kur sabit kalsa daha uyguna toplanabilir. Anakartı da sevmedim mATX kablolamalar zulüm olur. Ekran kartı da en giriş seviyesi. İşlemci çok ısınan bir işlemci. Vb.

Öncelikli tercih edilmeyen parçaları koyup pahalı satıyorlar.

Hocam sizin elinizde varsa 4070 veya 4080 olan Max 65 k civarı hazır sistem varmı gördüğünüz. 4 yıllık sistem yordu artık.

Hocam sizin elinizde varsa 4070 veya 4080 olan Max 65 k civarı hazır sistem var mı gördüğünüz. 4 yıllık sistem yordu artık.

65k bandında RTX 4080 olanların işlemcisi sizin attığınızdan daha düşük.( benim gördüklerim) şayet alınacaksa attınız sistem alınır.

Hocam bu arada kasayı özelleştirebiliyoruz attığım linkten özelleştirip atabilir misiniz SS rica etsem.

65k bandında RTX 4080 olanların işlemcisi sizin attığınızdan daha düşük.( benim gördüklerim) şayet alınacaksa attınız sistem alınır.
Bana uygun geldi hocam parçalara detaylı bakıp alırım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…