Sinerji yanlış ürün

Froki

Hectopat
Arkadaşlar hazır sistemi özelleştirerek istettim ve bugün kargoya verildi. Fakat ben SSD'yi 240GB Kingston A400 seçmeme rağmen faturaya WD 240GB SSD yazmışlar acaba Kingston mu gelecek yoksa WD mi?
Benim için çok fark etmezse hoş değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlışlıkla WD olanın parasını verdiysen bunu konuş ve aradaki farkı ödeyerek A400 yaptır. Yok parasını da ödedim başka hata var dersen de yine bunu firmaya bildir. Sistem sana gelmeden önce fark etsinler.

Gelince bakarsınız, eğer ki yanlış ise durumu kendilerine bildirdiğiniz de geri alacaklardır.

Yanlışlıkla WD olanın parasını verdiysen bunu konuş ve aradaki farkı ödeyerek A400 yaptır. Yok parasını da ödedim başka hata var dersen de yine bunu firmaya bildir. Sistem sana gelmeden önce fark etsinler.

Kingston 20 TL daha pahalı ve ben Kingston'u aldım fakat elektronik faturada WD yazmislar.
Gelince bakarsınız, eğer ki yanlış ise durumu kendilerine bildirdiğiniz de geri alacaklardır.

Aynen öyle yapacağım, sağ olun.
Nereden bilebiliriz ki? Mecbur kargoyu bekleyeceksiniz.

Mecbur...

Kingston 20 TL daha pahalı ve ben Kingston'u aldım fakat elektronik faturada WD yazmislar.
Belki seçimde sistemde hata olmuş olabilir yani yanlışlıkla WD seçtirip onun parasını ödetmiş olabilir. Ödediğin fiyat 20TL pahalı mı kontrol et derim.

Doğru parayı ödediysen de firmayı arayıp durumu bildir ki sistemi kargolamadan hatayı düzeltsinler. Sonra git gel falan çok uğraşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…