Sinerji'de monitör iadesi veya değişimi nasıl olur?

dangerninja

Picopat
Merhaba. 1 ay önce Sinerji bilgisayardan AOC 24G4Xe monitörünü aldım monitörde renk bozulması vardı fakat fazla kafaya takmadım. Şimdi ise rahatsız ediyor iade veya değisim yaparlar mı, yaparlarsa kargoyla alacaklar mı veya biz mi götürcez? Daha önce Sinerji'de monitör iadesi yapan birisi nasıl iade edilmeli bilgi verebilir mi?

Merhaba. 1 ay önce Sinerji bilgisayardan AOC 24G4Xe monitörünü aldım monitörde renk bozulması vardı fakat fazla kafaya takmadım. Şimdi ise rahatsız ediyor iade veya değisim yaparlar mı, yaparlarsa kargoyla alacaklar mı veya biz mi götürcez? Daha önce Sinerji'de monitör iadesi yapan birisi nasıl iade edilmeli bilgi verebilir mi?

Değişim veya iade yapacaklarını sanmam teknik servise yollatırlar büyük ihtimal.

İadeyi veya değişim sürecini tamamen servis karar verir. Ürünü servise gönderirler. Servisten çıkan sonucu bekleyeceksin.

14 günü geçmişsiniz hocam. Sadece garanti kapsamında teknik servise verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı