Sinerji’de siparişe ve IBAN'e farklı TC yazmak

Bentayga

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sinerjiden PC siparişi verirken fatura ve ödeme kısmında benim TC numaram yazıyor. Fakat babam IBAN numarasına havale yaparken kendi TC'sini yazdı. Sorun olur mu? Kendileri ile mail ve mesaj yoluyla derdimi ilettim. Sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paralarını aldıktan sonra sorun çıkacağını sanmıyorum.

Şimdi şöyle sen bir sipariş oluşturuyorsun örnek veriyorum, sipariş numarası 255 olsun. Parayı babanın IBAN'ından atsan bile 255 numaralı siparişin ödenmiş olacak ve işleme alınacak. Sen bu ödemenin kaydını kendinde sakla, ileride bir sorun çıkarsa lazım olabilir.

Şimdi şuan ben yeni bir sipariş oluştursam ve dediğin gibi mesela sipariş no su 255 olsun. Ben babamın havale yaptığı tc ile yeni bir sipariş versem şuan vermiş olduğum onay bekleyen sipariş iptal edilse 255 nolu sipariş onay alır mı. Peki örnek veriyorum sinerji havaleyi aldı ama ortada sipariş yok para ne olur?

Hizmet politikalarını bilmediğim için net bir şey diyemiyorum. Fakat hali hazır parası ödenmiş bir siparişin mevcut. Yenisini oluşturup işleri karıştırmak mantıklı olmaz. Kimse de parayı kim ödemiş diye sorun çıkarmaz. Siparişin onaylanmasını beklemen yeterli şu durumda.

İptal edilen siparişin para iadesi yapılır. Tabii havale ile iadelerde kesinti yapılıyor mu bilmiyorum. Sözleşmeyi okumak lazım.
Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatıp yapmak istediklerinizi iletebilirsiniz. Yani mevcut siparişi iptal edip ödenen parayla başka bir sipariş verilebilir mi diye kendilerine sormalısınız.

Siparişin onayı alınmadı şuan dediğim gibi farklı bir tc ile ibana attığım için ödeme alınmadı bile

Hiçbir şey olmaz faturayı babana kesiyorlar teslimatı sana yapıyorlar. Fatura adresi/Teslim adresi gibi. Okul bütçesiyle alışveriş yaparken mesela fatura adresine okulu yazarsın teslimat adresine kendini yazarsın fatura okula kesilmiş olur ürün senin evine gelir.

Bunu diyen ikinci kişisiniz bende bunu duyduğuma sevindim. Yarın müşteri hizmetlerini arayıp ek bilgi alacağım umarım dediğiniz gibi sağlam şekilde hallederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…