Gılgamış Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #11 Everythink dedi: Hocam normal modeli biraz daha iyi ama öyle aman aman fark yok şahsen ben olsam ki (mini modelini kendim kullanıyorum) elim küçükse mini alırdım çünkü çok hafif elinde resmen ağırlık yapmıyor zorlanmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Şakamakaçöküyoz dedi: Normal modeli daha iyidir. İçinde en iyi sensörlerden olan focus+ var. Genişletmek için tıkla... İkinize de teşekkür ediyorum normal modelini tercih edeceğim büyük ve ağır mouselere alışkınım ve daha çok seviyorum.
Everythink dedi: Hocam normal modeli biraz daha iyi ama öyle aman aman fark yok şahsen ben olsam ki (mini modelini kendim kullanıyorum) elim küçükse mini alırdım çünkü çok hafif elinde resmen ağırlık yapmıyor zorlanmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Şakamakaçöküyoz dedi: Normal modeli daha iyidir. İçinde en iyi sensörlerden olan focus+ var. Genişletmek için tıkla... İkinize de teşekkür ediyorum normal modelini tercih edeceğim büyük ve ağır mouselere alışkınım ve daha çok seviyorum.