percyjackson Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #1 Dün akşam Sinerji'nin web sitesinden bilgisayar toplayıp sipariş verdim ve teslimat kısmına depodan teslimatı seçtim. Sabahtan itibaren sipariş durumunda montaja gönderildi yazıyor. Tahmini ne zamana bilgisayar hazır olur, gidip teslim alırım?
Dün akşam Sinerji'nin web sitesinden bilgisayar toplayıp sipariş verdim ve teslimat kısmına depodan teslimatı seçtim. Sabahtan itibaren sipariş durumunda montaja gönderildi yazıyor. Tahmini ne zamana bilgisayar hazır olur, gidip teslim alırım?
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 19 Eylül 2024 #2 Ortalama 1 hafta hocam.
percyjackson Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #3 MekatronikciAbi dedi: Ortalama 1 hafta hocam. Genişletmek için tıkla... Depodan teslimat mantığı ne tam olarak peki hocam benim anladığım kargolamak yerine direkt depoya gidip biz alıyoruz doğru mu?
MekatronikciAbi dedi: Ortalama 1 hafta hocam. Genişletmek için tıkla... Depodan teslimat mantığı ne tam olarak peki hocam benim anladığım kargolamak yerine direkt depoya gidip biz alıyoruz doğru mu?
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 19 Eylül 2024 #4 percyjackson dedi: Depodan teslimat mantığı ne tam olarak peki hocam benim anladığım kargolamak yerine direkt depoya gidip biz alıyoruz doğru mu? Genişletmek için tıkla... Öyle biliyorum hocam bende.
percyjackson dedi: Depodan teslimat mantığı ne tam olarak peki hocam benim anladığım kargolamak yerine direkt depoya gidip biz alıyoruz doğru mu? Genişletmek için tıkla... Öyle biliyorum hocam bende.