Sinerji'den alınan hazır sistemde sıvı soğutma takılı mı geliyor?

Daha fazla  
Sinerji'den hazır sistem aldım ve ekran kartinin demonte geldiğini soylediler. Sıvı soğutma da demonte mi geliyor yoksa montajlanıyor mu?

Ekran kartı taşıma sırasında zarar görebileceği(ağır) için demonte geliyor. Sıvı soğutma takılı gelir.

Ayrı gelir dostu. Zarar görmesine karşılık aynı ekran kartı gibi. İşlemci nedir bu arada?

Son düzenleme:
Ben Sinerji'den almıştım monte şekilde geldi her şey. Sadece ekran kartı demonte geldi.

Ekran kartı taşıma sırasında zarar görebileceği(ağır) için demonte geliyor. Sıvı soğutma takılı gelir.

Peki sıvı sogutmanın fanlarının anakarta doğru üflemesi gerektigini gördüm ve 5 6 derece fark oluyormus düzgün takarlar mı acaba?

Ayrı gelir dostu. Zarar görmesine karşılık aynı ekran kartı gibi. İşlemci nedir bu arada?

R 7 5800X

Ben Sinerji'den almıştım monte şekilde geldi her şey. Sadece ekran kartı demonte geldi.

Montajlaması ne kadar sürdü şu an montajlanıyor gozukuyor sitede

Hafta sonu sipariş vermiştim. Hafta içinde montaj işlemi gerçekleşti diğer hafta başı elimdeydi yani 8-9 gün denebilir. Fakat ben biraz uzak ve ücra bir yerde yaşıyorum sana daha erken gelebilir.

Hafta sonu sipariş vermiştim. Hafta içinde montaj işlemi gerçekleşti diğer hafta başı elimdeydi yani 8-9 gün denebilir. Fakat ben biraz uzak ve ücra bir yerde yaşıyorum sana daha erken gelebilir.

İzmir'de yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…