R Rrysaes Femtopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #11 ArdaBey1 dedi: Hocam benimki de öyle montaja hazırlanıyor yazıyor normalde bugün kargoya girmesi lazımdı yarını bekleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Ben bu sabah aldım montaja hazırlanıyor yazıyor. Ne demek oluyor ki?
ArdaBey1 dedi: Hocam benimki de öyle montaja hazırlanıyor yazıyor normalde bugün kargoya girmesi lazımdı yarını bekleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Ben bu sabah aldım montaja hazırlanıyor yazıyor. Ne demek oluyor ki?
ArdaBey1 Yoctopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #12 Rrysaes dedi: Ben bu sabah aldım montaja hazırlanıyor yazıyor. Ne demek oluyor ki? Genişletmek için tıkla... Montaj ve test yapılıyor Heralde bende öyle anladım
Rrysaes dedi: Ben bu sabah aldım montaja hazırlanıyor yazıyor. Ne demek oluyor ki? Genişletmek için tıkla... Montaj ve test yapılıyor Heralde bende öyle anladım
A Atakan Oğuzhan Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #13 ArdaBey1 dedi: Hocam benimkide öyle montaja hazırlanıyor yazıyor normalde bugün kargoya girmesi lazımdı Yarını bekliyecez Genişletmek için tıkla... Saat 1 civarında Montajda yazmaya başladı galiba yarın kargoya verilir yada çarşamba günü. Rrysaes dedi: Ben bu sabah aldım montaja hazırlanıyor yazıyor. Ne demek oluyor ki? Genişletmek için tıkla... Sistemin montajlanması için sırada demek gibi bir şey.
ArdaBey1 dedi: Hocam benimkide öyle montaja hazırlanıyor yazıyor normalde bugün kargoya girmesi lazımdı Yarını bekliyecez Genişletmek için tıkla... Saat 1 civarında Montajda yazmaya başladı galiba yarın kargoya verilir yada çarşamba günü. Rrysaes dedi: Ben bu sabah aldım montaja hazırlanıyor yazıyor. Ne demek oluyor ki? Genişletmek için tıkla... Sistemin montajlanması için sırada demek gibi bir şey.
R Rrysaes Femtopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #14 Atakan Oğuzhan dedi: Saat 1 civarında montajda yazmaya başladı galiba yarın kargoya verilir ya da çarşamba günü. Genişletmek için tıkla... Benim de öyle gelişmelerden haber verir misiniz?
Atakan Oğuzhan dedi: Saat 1 civarında montajda yazmaya başladı galiba yarın kargoya verilir ya da çarşamba günü. Genişletmek için tıkla... Benim de öyle gelişmelerden haber verir misiniz?
A Atakan Oğuzhan Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #15 Yaklaşık 1.30 saat önce kargoya verildi.