Sinerji'den alınan sistem nasıl iade edilir?

EkkoLiZzeR

Decapat
Daha fazla  
11 Ekim'de Sinerji'den bilgisayar sipariş verdim. Bilgisayar elime 15 Ekim'de geldi.

1. Gün bir kez restart attı; ekran kartı ve anakart güncellemesiyle ilgili olduğunu düşündüm. 2. gün 3-4 kez restart attı. 3. günde hiç restart atmadı. 4. günde ise 2-3 kez restart attı. Bugün iade için Sinerji'yi aradım, ancak hafta sonu olduğu için kapalıydı. Bu yüzden buraya bir forum attım: Ürün İade Talebi Formu.
Sizce iade ederler mi? Ne yapmalıyım? Yardımınıza ihtiyacım var.

Hazır sistemlerde iade olmuyor diye biliyorum ama tüm parçalar garantili olduğu için bilgisayarınızdaki sorunu çözüp size geri gönderirler, çözemedikleri sorun olursa ilgili parçayı sıfırıyla değiştirmek zorundalar.

Hazır sistemlerde iade olmuyor diye biliyorum ama tüm parçalar garantili olduğu için bilgisayarınızdaki sorunu çözüp size geri gönderirler, çözemedikleri sorun olursa ilgili parçayı sıfırıyla değiştirmek zorundalar.

Peki hazır sistemlerde iade olmamasının nedeni nedir?

İade yok değil de keyfi iade olmuyor hocam. Yani memnun kalmadım iade etmek istiyorum denilmesini kabul etmiyorlar %99. Sizinki böyle bir durum olmadığı için önce sisteminizi kontrol ederler eğer ayıplı bir ürün varsa ya sıfırıyla değişim ya da para iadesi yaparlar sizin seçiminize göre. Sistemi onlara göndermeden ve onlar kontrol etmeden bir şey söylemek zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı