emirhanejej Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 PC toplamak istiyorum Sinerji'den alınır mı? Alinsa ne zaman elime geçer bilgisayar bilgisi olan var mi?
PC toplamak istiyorum Sinerji'den alınır mı? Alinsa ne zaman elime geçer bilgisayar bilgisi olan var mi?
Evvren Picopat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 Alınır tabii, arkadaşım Sinerji'den almıştı parçaları sorun çıkınca destek bayağı yardım etmişti.
emirhanejej Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 Evvren dedi: Alınır tabii, arkadaşım Sinerji'den almıştı parçaları sorun çıkınca destek bayağı yardım etmişti. Genişletmek için tıkla... hangi parçasi sorun cikti
Evvren dedi: Alınır tabii, arkadaşım Sinerji'den almıştı parçaları sorun çıkınca destek bayağı yardım etmişti. Genişletmek için tıkla... hangi parçasi sorun cikti
Evvren Picopat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 emirhanejej dedi: Hangi parçasi sorun cikti. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar 2.RAM slotundaki RAM'i görmüyordu, hemen desteğe yazdı iade talebi açtı, yenisini gönderdiler.
emirhanejej dedi: Hangi parçasi sorun cikti. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar 2.RAM slotundaki RAM'i görmüyordu, hemen desteğe yazdı iade talebi açtı, yenisini gönderdiler.
Bersan26 Zeptopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 Hocam ben oradan aldım çok iyi geldi, gayet memnunum.
emirhanejej Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #6 Bersan26 dedi: Hocam ben oradan aldım çok iyi geldi, gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... hocam kaç gunde geldı
Bersan26 dedi: Hocam ben oradan aldım çok iyi geldi, gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... hocam kaç gunde geldı