Sinerji Sargas Ryzen 3 1200 8GB 240GB NVMe M.2 SSD GTX1050Ti [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bu PC bana önerildi. Sinerji güvenilir midir?
Bu PC iyi midir?
Ben mi yanlış hesaplıyorum yoksa sizin hesaplamanız da mı yanlışlık var.
"10 fps fazlası için fazladan para vermeye değmez" dediğiniz sistem(5918 TL) sizin önerdiğiniz sistemden (6100 TL) daha ucuz.
Sinerji'den bilgisayar alınır. Site güvenilirdir. Ama ben hazır sistemlere sıcak bakmıyorum.Yapabiliyorsanız kendiniz parçaları alıp birleştire bilirseniz daha iyi olur.
"10 fps fazlası için fazladan para vermeye değmez" dediğiniz sistem(5918 TL) sizin önerdiğiniz sistemden (6100 TL) daha ucuz.
Sinerji'den bilgisayar alınır. Site güvenilirdir. Ama ben hazır sistemlere sıcak bakmıyorum.Yapabiliyorsanız kendiniz parçaları alıp birleştire bilirseniz daha iyi olur.
Hayırlı olsun hocam. Kısmetse bende toplayacağım 2060li bir sistem. Senden ricam ürünlerin karşısına fiyat bilgisini ve nereden aldığını yazabilir misin?