Sinerji'den GTX 1060 Sistem Toplama

Burak Toy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu işte çok yeniyim, bu forumda gördüklerimle bir sistem topladım, sizin de görüşlerinizi almak istedim. Bir de uyumluluk sorunu çıkarır mı? (Oyun Bilgisayarı)
Toplam --> 3946 TL
Maksimum bütçem 4000 TL.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistem güzel ancak hangi Wi-Fi kartını alırsanız alın ping sorun çıkaracaktır. Kablo ile bağlanmanızı tavsiye ederim.

MSI daha kaliteli fakat bence gereksiz pahalı. Anakarta yatırım yapmak daha mantıklı. Sebebi ise AM4 soketi 2020 yılına kadar kullanılacak. Uyumsuzluk yok. Galax da iyi markadır. Avrupa tasarımı daha sade olduğu için hoş geliyor bana.

Hem de nasıl. Ben de Wi-Fİ kartı kullanıyordum, hatta fiyatı 100'ü geçikti. 100 ping civarlarında gezerken bir anda bakmışsın 900-1000 olmuş ve ölmüşsün.

Galax'ın soğutmasının iyi olduğunu duymuştum fakat Galax MSI kadar sessiz çalışır mı?

Hem de nasıl. Ben de Wi-Fİ kartı kullanıyordum, hatta fiyatı 100'ü geçikti. 100 ping civarlarında gezerken bir anda bakmışsın 900-1000 olmuş ve ölmüşsün.

Kablo bakayım o zaman . Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…