Sinerji'den GTX 1060 Sistem Toplama

ryzenq

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ailemi sonunda sizlerin yorumlarıyla internetten alışverişe ikna ettim. Ve birçok konu açarak sizlerden öğrenebildiğim kadarıyla sistemi son olarak bu hale getirdim.

Onay verirseniz sistemi bu şekilde topluyorum. Sinerjiden sistem toplayan varsa olumlu veya olumsuz yorumlarını benimle paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de ilerde tam olarak bu sistemi toplamayı düşünüyorum. +144hz monitör (CS:GO için) bir de fiyatı düşürme amaçlı SSD yi 120gb yapmayı düşünüyorum. Yaklaşık 5800-6000Tl civarı oluyor.

O kasayı önermiyorum kablolama için sıkıntı çıkarabiliyor. Kendim bizzat Sinerji'den topladım ve hiçbir eksiğini göremedim. Kablolama için müthiş. Paketleme olarak bir kutu geliyor 2 bölmeli gibi bir tarafta kasa diğer tarafta kutular. Kasanın da jelatin paketi var ve etrafında köpükler. Ekte de kasayı görebilirsiniz.
Edit: Bu arada büyük bir mousepad gönderiyorlar. Oldukça kullanışlı kumaş.

Sneijder, diye okudum. Güzel sistem, şimdiden hayırlı olsun. Ekran kartı fiyatının düşmesi de güzel fırsat olmuş. Piyasa düzeliyor gibi.

Hocam size bir kaç tane sorum olucak, müsait bir zamanınızda cevaplarsanız sevinirim.

1-40 liralık montajı seçersek windows 10 deneme sürümü kurup bios güncelliyorlar mı ?

2-Ekran Kartı montajlı mı geliyor ?

3-Sisteminizi havale ile aldıysanız, bankada açıklama kısmına sadece sipariş numarasını yazdıracağım ?

4-Mousepadi siz mi istediniz, bana da gönderirler mi

• W10 deneme sürümünü kurmazlar. Onu sen de çok basit bir sekilde kurabilirsin. Technopat Youtube adresinden UEFI kurulumunu izle ve 3 ay deneme keyini gir. Oldu bitti.
  • İsteğine bağlı. Ben olsam ekran kartını taktırmazdım. Ne olur ne olmaz.
  • Bilmiyorum.
  • Eğer öyle bir kampanya varsa gönderirler tabii.
Ek olarak o kasayı önermem. Phanteks P400 veya NZXT S340 Elite alabilirsin. Sinerji'den alacaksan 270R öneririm.

Hocam linkte altta ürün açıklaması kısmında demo işletim sistemi diyor. Bir bakabilir misiniz, acaba windows değilse linux,ubuntu vs. olabilir mi ?

PC Toplama Hizmet Bedeli (Montaj Hizmeti)

Yanlış bilgi vermeyin lütfen.

1-Evet seçerseniz Windows 10 Pro Demo yükleyip yolluyorlar. Bios güncel değildi evde Ez flash ile ben güncelledim. Technopat rehberini izleyerek 2 dk içinde yapabilirsin.

2-Ekran kartı eski ekran kartım ama sanırsam ekran kartını takıp deniyorlar çalışıyor mu diye. Sonrasında ise çıkarıp gönderiyorlar diye biliyorum. Zaten alırken not ekleyebiliyorsunuz. Not olarak ekran kartını konaklamasan gönderin der iseniz kutusuna koyup yollarlar.

3-Hayır direkt banka kartı ile aldım o yüzden bilmiyorum.

4-Hayır kendileri yolladılar zaten üstünde Sinerji bilgisayar yazıyor ve kendi logoları var. Sanırsam montaj hizmeti alırsak böyle bir kıyaklari oluyor. Piyasadaki 70-100 TL arası mousepadlere denk diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…