Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 27 Temmuz 2017 #11 Jira dedi: Evet evet, demo çok isine yarayacak arkadaşın.. Genişletmek için tıkla... Dostum kurmazlar diyorsun hemen internetten OEM key alarak 2dk içerisinde etkinleştirebiliyor.
Jira dedi: Evet evet, demo çok isine yarayacak arkadaşın.. Genişletmek için tıkla... Dostum kurmazlar diyorsun hemen internetten OEM key alarak 2dk içerisinde etkinleştirebiliyor.
ryzenq Hectopat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 191 29 Temmuz 2017 #12 @Silinen üye Hocam zahmet olmazsa mousepad SS atabilir misiniz ? Beğenirsem mousepad almayacağım.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 31 Temmuz 2017 #13 ryzenq dedi: @Silinen üye Hocam zahmet olmazsa mousepad SS atabilir misiniz ? Beğenirsem mousepad almayacağım. Genişletmek için tıkla... Görmedim mesajınızı buyrun. Biraz kirli alalı 1 ay oldu hiç temizlemedim. Fotoğrafı yan tutarak çektim siz de yan tutun yoksa biraz dar gözükür. Mouse'u da koydum boyutlandırmayı yaparsınız.
ryzenq dedi: @Silinen üye Hocam zahmet olmazsa mousepad SS atabilir misiniz ? Beğenirsem mousepad almayacağım. Genişletmek için tıkla... Görmedim mesajınızı buyrun. Biraz kirli alalı 1 ay oldu hiç temizlemedim. Fotoğrafı yan tutarak çektim siz de yan tutun yoksa biraz dar gözükür. Mouse'u da koydum boyutlandırmayı yaparsınız.