Ben vatandan aldım OEM hazır sistemler gayet uygun 8 ay önce 3060 5600X sistemi 16bine almıştım hala sorunsuz kullanıyorum oradan bakabilirsin İtopyadada bazen indirimler oluyor illa Sinerji'den almaya gerek yok
Vatan'dan almanız daha iyi olur. Fiyatlar konusunda biraz absürtlükler olsa da parça ve donanım desteği her türlü var. İtopya'dan almanı önermem. Sebebi ise tamir görmüş eski 2.el işlemciler ve ekran kartları kullanıyorlar.
Ben vatandan aldım OEM hazır sistemler gayet uygun 8 ay önce 3060 5600X sistemi 16bine almıştım hala sorunsuz kullanıyorum oradan bakabilirsin itopyadada bazen indirimler oluyor illa Sinerji'den almaya gerek yok.
Vatan'dan almanız daha iyi olur. Fiyatlar konusunda biraz absürtlükler olsa da parça ve donanım desteği her türlü var. İtopya'dan almanı önermem. Sebebi ise tamir görmüş eski 2.el işlemciler ve ekran kartları kullanıyorlar.
kasmadan oynatır bence
cyberpunk 4kda 10gb kullanıyormuş gta 6da dlss3 özelliği olursa fps yükselir vramde yemez 2kda yüksek ayarlarda 12gb vram kullanacağını sanmıyorum ben ayrıca
Ve artı olarak GTA6'nın bilgisayarlara gelmesine daha 2-3 yıl var. 2-3 Yıl içerisinde bilgisayarınıza çok rahat bir şekilde Update yapabilirsiniz, tabii çalışırsanız
olabilir ama bence çok acele etme ben aldıktan sonra vatan 1000tl daha ucuza koymuştu yani her gün siteleri kontrol et ayrıca özel günlerde milli bayramlarda falan indirim olabiliyor 29 ekimede az kaldı zaten