Sinerji'den PC sistem alma

Desktop

Decapat
Daha fazla  
Merhaba soracağım birkaç soru var. Sinerji'den sistem alacağım bu yaz. Sinerji mağazasından teslim almayı düşünüyorum saatın aldıktan sonra. Teslim alınca galiba orada sistemi elemanlar işletim sistemini hallediyormuş ve orada ana ekranda falan takılıp PC'yi test edebiliyormuşuz bu doğru mu? Ve bu yıl (2023) yazında sistem almayı düşünüyorum fiyatı 17.500 TL. Yaza kadar artar mı? Artarsa ne kadar artar?

Yaza kadar enflasyona göre dolar tahmini yapıp sistemin ne kadar artacağını Özgür Demirtaş'a sormak gerek dostum yanlış yerdesin 2023 yılı dolar tahmini 24 ama eğer bu yavaşlıkla artarsa tabii. Haziran seçimleri her şeyi etkiler.

Evet mağazadan aldığınız zaman orda testini vs. yaptırabilirsiniz.
Ama maalesef yaza kadar fiyatların ne olacağı belli değil, şimdiden saçma sapan zamlar geldi.

Fiyatlarla ilgili ne kadar artacağını tahmin etmek kumar oynamak gibi türkiyede asla tahmin edilmez ama hep yükselen bir ekonomiye sahip olduğumuz için fiyatlarda kesin yükselir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…