Sinerji'den RX6600 sistem alınır mı?

Dncfatih

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi 1TB da HDD ekleyeceğim. 14600'e almayı düşünüyorum arkadaşlar, 15k bütçem var. Sizce alınır mı? Daha iyisi var mıdır bı fiyata ?

Attığınız xt imiş hem teşekkürler bunu alayım hemen yükselmeden

bende attığın sistem var gayet güzel ama arkadaşların attığı mükemmel 2 3 saat içinde stoğa yetişemezsen bunu alabilirsin.

bende attığın sistem var gayet güzel ama arkadaşların attığı mükemmel 2 3 saat içinde stoğa yetişemezsen bunu alabilirsin.
Bende attığımı beğenmiştim bu biraz daha iyi gibi xt ve ryzen ileri nesili varmış stoga yetisemezsem sinerjidekini alırım pişman olmam oda çok iyi bence rx6600 olması yetiyor

Bende attığımı beğenmiştim bu biraz daha iyi gibi xt ve ryzen ileri nesili varmış stoga yetisemezsem sinerjidekini alırım pişman olmam oda çok iyi bence rx6600 olması yetiyor
rx 6600 ileri performans için gayet yeterli kart üstelik gigabyte nin 3 fanlı eagle versiyonu baya serin ve sessiz yüksek derecede performans veren bir kart öneririm.

O fiyata alırsan zarar edersin bu aralar çok sık indirim oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…