Başlıkta belirttiğim gibi 1TB da HDD ekleyeceğim. 14600'e almayı düşünüyorum arkadaşlar, 15k bütçem var. Sizce alınır mı? Daha iyisi var mıdır bı fiyata ?
Sinerji Talos Ryzen 5 5600X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bende attığımı beğenmiştim bu biraz daha iyi gibi xt ve ryzen ileri nesili varmış stoga yetisemezsem sinerjidekini alırım pişman olmam oda çok iyi bence rx6600 olması yetiyor
Bende attığımı beğenmiştim bu biraz daha iyi gibi xt ve ryzen ileri nesili varmış stoga yetisemezsem sinerjidekini alırım pişman olmam oda çok iyi bence rx6600 olması yetiyor
rx 6600 ileri performans için gayet yeterli kart üstelik gigabyte nin 3 fanlı eagle versiyonu baya serin ve sessiz yüksek derecede performans veren bir kart öneririm.