H Halil Said Pehlivan Femtopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 PC HOCASInın tanıttığı bilgisayarı görüm RX6700'lü olan İki gündür sipariş hazırlanıyor diyor tedirgin oldum alan var mı çok mu bekletiyorlar?
PC HOCASInın tanıttığı bilgisayarı görüm RX6700'lü olan İki gündür sipariş hazırlanıyor diyor tedirgin oldum alan var mı çok mu bekletiyorlar?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #2 Yok sıkıntı yok hocam. 3 hafta icerisinde kargoliyorlar. Gercekten cok bekletiyorlar ama illa gonderecekler problem olmaz guvenilir.
Yok sıkıntı yok hocam. 3 hafta icerisinde kargoliyorlar. Gercekten cok bekletiyorlar ama illa gonderecekler problem olmaz guvenilir.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 10 Temmuz 2023 #3 Halil Said Pehlivan dedi: PC hocasının tanıttığı bilgisayarı görüm RX6700'lü olan. İki gündür sipariş hazırlanıyor diyor tedirgin oldum alan var mı çok mu bekletiyorlar? Genişletmek için tıkla... Yogunluk vardir hocam ve hafta sonu pazar gunu kargolar calismaz yani cumartesi sipariş verseniz pazar gunu hemen kargoya vermezler sistemi falan hazirlayacaklar test edecekler hemen gelmez.
Halil Said Pehlivan dedi: PC hocasının tanıttığı bilgisayarı görüm RX6700'lü olan. İki gündür sipariş hazırlanıyor diyor tedirgin oldum alan var mı çok mu bekletiyorlar? Genişletmek için tıkla... Yogunluk vardir hocam ve hafta sonu pazar gunu kargolar calismaz yani cumartesi sipariş verseniz pazar gunu hemen kargoya vermezler sistemi falan hazirlayacaklar test edecekler hemen gelmez.
5 531105 Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 2.416 Çözümler 12 10 Temmuz 2023 #4 Halil Said Pehlivan dedi: PC hocasının tanıttığı bilgisayarı görüm RX6700'lü olan. İki gündür sipariş hazırlanıyor diyor tedirgin oldum alan var mı çok mu bekletiyorlar? Genişletmek için tıkla... Toplayıp test ediyorlar biraz empati kurun kaç tane sipariş vardır hepsini hazırlanıp çoklu sipariş veriyorlar.
Halil Said Pehlivan dedi: PC hocasının tanıttığı bilgisayarı görüm RX6700'lü olan. İki gündür sipariş hazırlanıyor diyor tedirgin oldum alan var mı çok mu bekletiyorlar? Genişletmek için tıkla... Toplayıp test ediyorlar biraz empati kurun kaç tane sipariş vardır hepsini hazırlanıp çoklu sipariş veriyorlar.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #5 Sadece siz almıyorsunuz ve hafta sonlarını süreye katmamanız lazım.