E eddieclacrence Femtopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 GSTK9PPH kodlu Özel Toplama Bilgisayar topladığım sistem bu Sinerji üzerinden tavsiyeler verirseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2022
GSTK9PPH kodlu Özel Toplama Bilgisayar topladığım sistem bu Sinerji üzerinden tavsiyeler verirseniz çok sevinirim.
rimurunava Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #2 O fiyata RTX 3090/3080ti sistem toplanabiliyor bence para israfı olur. Ayrıca ne için kullanacaksınız? Eklemeyi unuttum, hangi çözünürlülükte kullanacaksınız?
O fiyata RTX 3090/3080ti sistem toplanabiliyor bence para israfı olur. Ayrıca ne için kullanacaksınız? Eklemeyi unuttum, hangi çözünürlülükte kullanacaksınız?
E eddieclacrence Femtopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #3 rimurunava dedi: O fiyata RTX 3090/3080ti sistem toplanabiliyor bence para israfı olur. Ayrıca ne için kullanacaksınız? Eklemeyi unuttum, hangi çözünürlülükte kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... 3D Render ve oyun oynayıp ara da bir yayın açmak için 1080p veya 2k bir monitör alabilirim yanına şuanlık
rimurunava dedi: O fiyata RTX 3090/3080ti sistem toplanabiliyor bence para israfı olur. Ayrıca ne için kullanacaksınız? Eklemeyi unuttum, hangi çözünürlülükte kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... 3D Render ve oyun oynayıp ara da bir yayın açmak için 1080p veya 2k bir monitör alabilirim yanına şuanlık
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 30 Haziran 2022 #4 eddieclacrence dedi: 3D render ve oyun oynayıp ara da bir yayın açmak için 1080p veya 2K bir monitör alabilirim yanına şu anlık. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle 2K. Aynı zamanda render için NVIDIA biraz daha avantajlı.
eddieclacrence dedi: 3D render ve oyun oynayıp ara da bir yayın açmak için 1080p veya 2K bir monitör alabilirim yanına şu anlık. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle 2K. Aynı zamanda render için NVIDIA biraz daha avantajlı.
E eddieclacrence Femtopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #5 knyd dedi: Kesinlikle 2K. Aynı zamanda render için NVIDIA biraz daha avantajlı. Genişletmek için tıkla... Avantajlı ama fiyat olarak 3090 6900 XT nin 2 katı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
knyd dedi: Kesinlikle 2K. Aynı zamanda render için NVIDIA biraz daha avantajlı. Genişletmek için tıkla... Avantajlı ama fiyat olarak 3090 6900 XT nin 2 katı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
rimurunava Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #6 RTX 3090 2K da iken nadiren darboğaz yapar diye biliyorum. 10900k vs gibi bir işlemci ile 4K da hiç darboğaz yapmaz. Yine de bu bütçede @messinicocugu hocam daha iyi yardımcı olabilir.
RTX 3090 2K da iken nadiren darboğaz yapar diye biliyorum. 10900k vs gibi bir işlemci ile 4K da hiç darboğaz yapmaz. Yine de bu bütçede @messinicocugu hocam daha iyi yardımcı olabilir.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 30 Haziran 2022 #7 eddieclacrence dedi: Avantajlı ama fiyat olarak 3090 6900 XT'nin 2 katı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben size 3090 alın demedim hem de diğer parçalardan kısarak bir şeyler yapılabilir belki.
eddieclacrence dedi: Avantajlı ama fiyat olarak 3090 6900 XT'nin 2 katı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben size 3090 alın demedim hem de diğer parçalardan kısarak bir şeyler yapılabilir belki.
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #8 @messinicocugu hocam güzel bir sistem dizer sana.
E eddieclacrence Femtopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #9 knyd dedi: Ben size 3090 alın demedim hem de diğer parçalardan kısarak bir şeyler yapılabilir belki. Genişletmek için tıkla... çok fazla bilgim olmadığı için araştırıyorum ben de sizi terslemiş gibi oldu kusura bakmayın ambushermayki dedi: @messinicocugu hocam güzel bir sistem dizer sana. Genişletmek için tıkla... umarım yardımcı olur
knyd dedi: Ben size 3090 alın demedim hem de diğer parçalardan kısarak bir şeyler yapılabilir belki. Genişletmek için tıkla... çok fazla bilgim olmadığı için araştırıyorum ben de sizi terslemiş gibi oldu kusura bakmayın ambushermayki dedi: @messinicocugu hocam güzel bir sistem dizer sana. Genişletmek için tıkla... umarım yardımcı olur
5 505913 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 30 Haziran 2022 #10 eddieclacrence dedi: 3D render ve oyun oynayıp ara da bir yayın açmak için 1080p veya 2K bir monitör alabilirim yanına şu anlık. Genişletmek için tıkla... O sisteme hakkını 4K verir.
eddieclacrence dedi: 3D render ve oyun oynayıp ara da bir yayın açmak için 1080p veya 2K bir monitör alabilirim yanına şu anlık. Genişletmek için tıkla... O sisteme hakkını 4K verir.