Sinerji'den yapılan montaj kaliteli midir ?

TEcnobooom

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sinerjiden kasa yaptım. Sorum şu, montajları kaliteli mi ve güvenilir mi sitemidir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce sinerjiden parçaları seçip toplama hizmetiyle aldım dilerseniz özelden yazın whatpsatan ss leri atim ben çok memnun kaldım.

Montaj yapması çok zevkli oluyor. Bence kendin yapmalısın. Karar senin..

Montaj çok zor değil ayrıca çok eğlenceli, parçalarınızı sipariş edip kendiniz montaj yapın . Bilginiz yoksa bile technopat rehberlerine bakarak yapabilirsiniz

Ben geçen sene ordan yaptırdım. O zamanlar kasayı açmaktan imtina eden ben seçtiğim kasada plexi cam olmasa yaptıkları berbat kablolamayı belkide hiç göremeyecek montajı kendim yapmaya cesaret bile edemeyecektim. O berbat kablolama sayesinde bu sitedeki montaj videolarınında katkılarıyla yavaş yavaş montaj korkumu yendim. Kısaca görselliğe de önem verip plexi camlı kasa aldıysan bu işi daha iyi yapan inventustan al. Sistem düzgün çalışsında kablo görüntüsü mühim değil dersen sinerjiden almanda bir sıkıntı yok.

Kablolama gerçekten güzel olmuş hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…