Sinerji'ye verilen ürün takip edilemiyor

EkkoLiZzeR

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar tüketici hakem heyeti kararı doğrultusunda Sinerji adlı mağazam aldığım ürünü misli ile değiştirilmesine karar verilen ürünümü 27.12.2024'te kargoya verdim ve ürünü nasıl takip edeceğim bilmiyorum. Ürünü kargoda fotoğraf çektim ama herhangi takip numarasına sahip değilim ve ürün onlara ulaştığında tahmini hangi günler aralığında yeni bir ürün gönderecekler, benimle iletişim sağlıyacaklar mı, hiçbir bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo Takibi: Gönderim yaptığınız kargo şubesinden, tarih ve alıcı bilgileriyle takip numarasını öğrenin.
Sinerji'ye Ulaşma Süresi: Kargo 1-3 iş günü içinde teslim edilir. Yoğunluk nedeniyle yılbaşından sonra teslim olabilir (2 Ocak gibi).
Değişim Süresi: Ürün teslim alındıktan sonra inceleme 3-7 iş günü sürer, toplamda 7-14 iş günü içinde yeni ürün gönderilir.
İletişim: Sinerji müşteri hizmetlerine ulaşıp durumu teyit edin ve süreç hakkında bilgi alın.

Sinerji'ye ulaşma süresi: kargo 1-3 iş günü içinde teslim edilir. Yoğunluk nedeniyle yılbaşından sonra teslim olabilir (2 Ocak gibi).

Ama bende İstanbul'da yaşıyorum mağazada İstanbul'da yine de 1-3 iş günü arasındamı ulaşır.

Evet hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…