Sınfımdaki kişiler neden böyle davranıyor?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Etrafıma bakıyorum sınıfta iken hayretler içerisinde kalıyorum. İnsanların cidden utancı kalmamış. Sınıftaki kendini padişah oğlu zanneden mı dersin, ilgi alanımı söylediğimde küfür üstüne küfür yemem mi dersin.

Mide bulandıran hayatımda duymadığım küfürler mi dersin, hocaların arkasından +18 konuşmak mı dersin aklınıza ne gelirse.
Öğretmenler de aynı. Öğreciler arasında eşitsizlik yapan, farklı tolerans veren mi dersin, dersi anlatmayıp giden mi dersin.

Yani o kadar iğrenç ki resmen tımarhane gibi yer. Beğenmediğimi söyleyince de bazı primat arkadaşların dalga kaynağı oluyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Kaçıncı sınıf?

Hocam maalesef ki hayatımızın her yerinde bu tarz saygısız insanlar olacaktır. Bize düşen tek görev bu saygısızlık akıntısına kapılıp şelaleden aşağıya düşmemek. Eğer bu tarz küfür ve saygısızca sözler duymak istemiyorsan onlarla konuşma ve iletişim kurma. Kendine düzgün bir arkadaş bulup onla devam et. Ama sakın yeni bir arkadaş bulayım derken ipin ucunu kaçırma. Araya bir mesafe koy. Her şeyin Fazlası zarardır sonuçta.

Sonunda benim gibi düşünen biri, dostum bu nesil böyle yapacak bir şey yok ben de aynı sorunları yaşıyorum hatta öyle ki ben hiç o tür arkadaş edinmemeye çalışıyorum.

Vallahi hocam benim okulumdada aynısı var, maalesef birçok olgunlaşmamış insan var, bence çok takmamak lazım.

Hocam arkadaş bulmada çok kötüyüm. Belkide -Nirvana'da olabilirim.
Yani ortaokul arkadaşım olsa onla takılırdım.

Hayır 11.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…