Single Neo nasıl değerlendirilmeli?

belirsizz

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Almanya, Düsseldorf
2024 Kasım ayında bir hata yapıp Single Neo aldım. Bir süre telefonla ucurup bıraktım. Simdi hevesim tekrar yerine geldi ve bazı harcamalar yaptım.
3600 liraya kumanda, Amazon hediye bakiyem sayesinde de 500 liraya batarya aldım. Toplam 2 batarya, 1 kumanda, 1 drone var. Maaliyeti 12100 lira oldu. Fmcye tamamlamak bir batarya bir de şarj hub almayı düşünüyorum. 3700 yapıyor, toplam 15800 oluyor bu sefer. Ne kadar doğru olur bilemiyorum. Ayrıca satıp FPV türüne de geçme isteğim olduğu için çok harcama yapasım yok açıkçası. Köye gitmediğim sürece uçurma imkanım olmuyor zaten. Ne yapmalıyım?

Hocam satıp tinywhoop alın, ev içinde bile uçurabilirsiniz. Bir tık daha maliyetli sadece, birde kaliteli görüntü almak istiyorsanız sizi zorlar. Ah keşke bende bütçe ayırıp başlayabilsem...

Hocam satıp tinywhoop alın, ev içinde bile uçurabilirsiniz. Bir tık daha maliyetli sadece, bir de kaliteli görüntü almak istiyorsanız sizi zorlar. Ah keşke bende bütçe ayırıp başlayabilsem...

Öyle yapacağım hocam. Neo'yu elden çıkarsam 20000'e yakın bütçem oluyor. Üstünü de tamamlarım bir şekil. Tek sorun analog. Millet nasıl uçuruyor anlamıyorum. Görüşü engellemez mi o parazitler? Onun yerine kötü de olsa dijital bir sistem daha iyi olur diye düşünüyorum. Bir de alacağım gözlüğün net olarak mercek ayarı olması ya da normal gözlükler ile kullanılabilecek kadar büyük bir gözlük olması gerekiyor.

Gözlük seçimini bilmiyorum, analog tinywhoop için sıkıntı olmaz zaten açık havada çok uzun süre tutamazsınız, hele bir de rüzgar varsa daha da büyük sıkıntı. Şu anki projede analog kullanıyoruz, görüntü işlemede dahi sıkıntı çıkartmıyor. Yine de tabi bir dijital değil.

Gözlük seçimini bilmiyorum, analog tinywhoop için sıkıntı olmaz zaten açık havada çok uzun süre tutamazsınız, hele bir de rüzgar varsa daha da büyük sıkıntı. Şu anki projede analog kullanıyoruz, görüntü işlemede dahi sıkıntı çıkartmıyor. Yine de tabi bir dijital değil.
Hipermetrop olduğum için gözlüksüz kullanımda ekranla aramda en az 25 cm falan uzaklık olması gerekiyor. Sanıyorum ki hiçbir FPV gözlüğün içi o kadar geniş değildir. Onun yerine küçük-orta boy bir gözlükle kullanılabilse de yeter aslında. Evde var. Bazı DJI gözlüklerde mercek ayarlama gördüm o yüzden dijital sistem aklımı çelmedi değil. Analog alırsam Cetus Pro FPV Kit - FPV Drone Market şu ürünü almayı düşünüyorum. Piline kadar koymuşlar. Onun dışında diğer tinywhooplarda görüntü sistemi yok sanırım. Without VTX yazıyor. Keşke bu işe yurtdışı alışveriş imkanım varken girseydim. Çok daha ucuza gelirdi tahminimce.

Hipermetrop olduğum için gözlüksüz kullanımda ekranla aramda en az 25 cm falan uzaklık olması gerekiyor. Sanıyorum ki hiçbir FPV gözlüğün içi o kadar geniş değildir. Onun yerine küçük-orta boy bir gözlükle kullanılabilse de yeter aslında. Evde var. Bazı DJI gözlüklerde mercek ayarlama gördüm o yüzden dijital sistem aklımı çelmedi değil. Analog alırsam Cetus Pro FPV Kit - FPV Drone Market şu ürünü almayı düşünüyorum. Piline kadar koymuşlar. Onun dışında diğer tinywhooplarda görüntü sistemi yok sanırım. Without VTX yazıyor. Keşke bu işe yurtdışı alışveriş imkanım varken girseydim. Çok daha ucuza gelirdi tahminimce.
Evet çok daha ucuza denk geliyor hocam, gümrük sepeti adresinde de baya güzel modeller var ama ben elden almadan sipariş vereceğimi sanmıyorum. Bu arada robocombo da son zamanlarda fpv dronelar için malzeme getirtiyor takip edebilirsiniz, fpv drone marketten çok daha uygun fiyatlı satıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı