Single Player Oyun Tavsiyesi

canhc

Decapat
Arkadaşlar öncelikle, genelde FPS ve arada MOBA oynuyorum. Özellikle uzay ve zombi oyunlarından pek zevk alamıyorum. Bana single oynanan bir oyun önerirseniz çok memnun olurum.

Bütçeniz nedir? Witcher önerileri gelmeden;

* Subnautica
* Bioshock Infinite
* Life Is Strange

Değişik tarzda, platform oyunları düşünülürse ki bence mutlaka oynanmalı, çok keyifli zaman geçirtiyor; (Kaliteli bir joystick ile)

* A Hat in Time
* Child of Light

* Cuphead
* Hollow Knight

Mafia 1 ve Mafia 2, Rise of the tomb raider yada tomb raider, spec ops the line ve max payne serisi, bence bunlar gayet iyi oyun.

Borderlands collection, Bioshock collection, Half-Life collection, Nier: Automata, Ori: The Blind Forest, Far Cry 3, Life is Strange, Hitman collection, Hollow Knight, The Witcher collection, GTA collection, Alan Wake, Hellblade: Senua's Sacrifice, Shoppe Keep 1-2, Outlast collection, Orcs Must Die collection, Mafia II, Farm Simulator 2017, NFS: Underground ve Most Wanted(2005), Assassin's Creed 2 ve Origins, Vampyr, Transistor, Grim Fandango, Full Throttle, "That Dragon, Cancer", The Walking Dead collection (Telltale), The Wolf Among Us, Tales from Borderlands, Limbo, Inside, Dead Space collection, Mass Effect collection, Battlefield collection, Dragon Age collection, Pony Island, Undertale, This War of Mine, Frostpunk, Sleeping Dogs, Goetia, Lara Croft GO, Tomb Raider, Mark of The Ninja, Don't Starve, Quantum Break, Civilianzation(Doğrusunu hatırlayamadım) 5 ve 6, Aragami, Deponia Complete Journey, What Remains of Edith Wich(Bununda), Terraria, Max Payne collection, Dishonored collection, Fallout collection, Minecraft, TES: Skyrim, Morrowind, Oblivion ve favorim Anno: 2205.

Aklıma gelenler bunlar, daha fazlası geldikçe yazarım. Şimdiden iyi eğlenceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…