Steam Singleplayer bir oyunda Cheat Engine kullanmak ban sebebi mi?

faws

Centipat
Daha fazla  
Steam'de mad Max adlı oyunda Cheat Engine ile paramı yükseltmek istiyorum ban riski var mıdır?

Steam'de mad Max adlı oyunda Cheat Engine ile paramı yükseltmek istiyorum ban riski var mıdır?

GTA Online'de sorun çıkarmamıştı bana bence bunda da çıkarmaz.

Hayır yoktur, Ben dahil Birçok kişi Ets2 , Gta5 gibi büyük oyunlarda da para hilesini kullanmıştır .

Hayır tabiki yok bende ETS ve NFS serilerinde kullanıyorum birşey olmuyor

Eğer singleplayer bir oyunda hile yapıyorsanız zaten banlanmanız mümkün değildir en azından ben şu ana kadar her oyunda kullandım bir sıkıntı çıkmadı.

Sağlam sistemlere sahip online bir oyunda chat Engine ile genelde para hilesi yapamazsın. Kolay değil o kadar.

Zamanında GTA Online da yaptım bir şey olmadı diyenler bir daha yapsa perma ban yer. Artık herkes Cheat Engine ve hilelere karşı daha tedbirli. Ancak hiçbir singleplayer oyunda cheat engine den hile yaptın diye ban yemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…